Kriminálník a nyní model Jeremy Meeks nikdy nebyl žádný svatoušek a rozhodně neměl problémy se zákonem jenom jednou v životě. Naopak. Na policii byl pečený vařený. Do té doby, než se z něj díky jeho policejní fotografii ze zadržení stala hvězda.

Jeho hluboké modré oči a dokonalé rysy zkrátka okouzlily každého. Výjimkou nebyla ani dcera miliardáře Greena. Chloe si svoji lásku okamžitě vzala na jachtu a vyrazili spolu na zamilovanou dovolenou. Co na tom, že je Jeremy ženatý a doma na něj čeká manželka a dvě děti.

Meeks se na veřejnosti prezentuje jako napravená duše, která hlásá, že se lidé mění. Tvrdí to o něm i jeho agent. Hříchy z minulosti ale nejdou smazat a činy, které provedl, rozhodně nebyly jen nějaká klukovina.

All things are possible !!! #bodrum #turkey #boatlife

Příspěvek sdílený JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial),Čen 28, 2017 v 8:34 PDT

Tento „něžný rodinný muž“, jak jeho agent tvrdí, trávil svůj veškerý čas v barech, nosil zbraň, snažil se zneužívat policisty a z jednoho chlapce (16) dokonce málem vymlátil duši. Za to byl také zatčen.

Ve skutečnosti je považován za velmi nebezpečného. Do Velké Británie má zakázaný vstup. Když v dubnu přiletěl do Británie na party, na letišti ho posadili do letadla zpět do Ameriky. Za držení zbraně byl odsouzen na dva roky ve vězení. Což pro něj rozhodně nebylo poprvé.

Zhýčkaná dceruška Chloe moc dobře ví, co je Meeks zač. Ale ona není o nic lepší, v nadneseném smyslu slova. Její pracovní náplní je hlavně nakupování, utrácení rodinných peněz a opalování se.

Fotogalerie
28 fotografií