Náhodným kolemjdoucím se naskytl vskutku bizarní pohled na ženu, která po skoku z okna zachytila o elektrické kabely a zůstala tak ve výšce viset hlavou dolů. Není divu, že se v davu našli i tací, kteří nezvyklou nehodu a následné pokusy o ženinu záchranu natočili na video.

Neuvěřitelné záběry se posléze objevily na webu Live Leak a obletěly celý svět s titulkem: „Milenka visí hlavou dolů na elektrických drátech.“ V popisku tak stálo, že manželka přišla domů dříve, než bylo v plánu.

Hitem internetu byly ostatně v minulosti videa, na nichž ženy právě z Číny dávají pořádně za vyučenou svých sokyním v lásce, které načapaly v posteli se svým chotěm. Tato milenka se tak zřejmě obávala, aby neskončila podobně.

Její skok jí ovšem moc nevyšel, a tak by možná dopadla lépe, kdyby od druhé ženy dostala nějakou tu facku. Takhle si mohla ublížit daleko více a dokonce se i zabít. Nakonec se ženu v růžových kraťasech a červeném tílku podařilo v pořádku snést po žebříku dolů, ale není jasné, jaká zranění utrpěla tím, že visela na elektrickém vedení.

Podle informací britského Daily Mailu by mohla mít problémy s kolenem, jelikož na drátě visela právě za nohu. Všechen tlak tak byl v kolenu, což by mohlo ovlivnit budoucí schopnost pohybu.

 

Fotogalerie
5 fotografií