Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muž z Českolipska zbil a zkopal syna (10): Dítě nestihlo umýt nádobí

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: iStock.com)
Autor: aba - 
13. července 2017
17:57

Případ řeší liberecká policie. K té se dostal díky učitelkám ve škole, které si všimly podlitin na chlapcově těle. Otec na tom, co udělal, nevidí nic špatného. 

Koncem června večer odešel chlapcův otec (33) s macechou na večeři. Když se vrátili, byl muž silně opilý a rozzuřilo ho, že chlapec neumyl nádobí. Na to si měla stěžovat i jeho žena. Z uvedeného  důvodu ho otec opakovaně udeřil pěstí do zad a hlavy, a když upadnul na zem, tak do něj ještě několikrát kopl. Pak musel chlapec umýt nádobí a jít spát bez večeře,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Stavu, ve kterém chlapec po útoku byl, si všimli ve škole a nejdříve si promluvili s dítětem, než zalarmovali policii. Otec dítěte u výslechu své chování nepopřel, zároveň ho ale bagatelizoval. Své výchovné metody obhajuje tím, že jsou s chlapcem problémy a nemá respekt k dospělým. Muži byl jeho syn svěřen do péče, chlapcova matka s rodinou nežije.

„Policisté již zahájili úkony trestního řízení pro důvodné podezření za spáchání přečinů ublížení na zdraví a týrání svěřené osoby,“ dodala k případu Baláková. Otci dítěte hrozí až pět let vězení.

Video  10 let od kauzy Kuřim: Matka tyranka, Škrlová jako Anička a mučení dětí pod vlivem sekty  - David Vaníček, archiv Blesku, ČTK
Video se připravuje ...

Omasta ( 14. července 2017 21:33 )

Na jedné straně je správné, že muž trestá děti za prohřešky. Na druhé straně trestat se smí jen na zadní část těla, ne kopancama do hlavy. Ale co my víme, jak to bylo. Každopádně doufám, že to děcko je vzpurné a fakt že s matkou na otce zavolali policii nesvědčí o ničem dobrém. Neříkejte mi, že kdyby ta matka byla v pořádku, že by dopustila, ať syn neumyje nádobí, a že by dopustila, aby ožralý otec musel řešit takové problémy. A ještě na něj volala policajty. Jde špatným příkladem dítěti, že zpochybňuje autoritu hlavy rodiny. Ta dostane zítra ještě několik ran rákoskou.

smeagol ( 14. července 2017 18:44 )

Doufam, ze se to nezakopne pod koberec a ten debil ozraly pujde do basy. Neuveritelne, v cem nektere deti musi vyrustat.

prycsnima ( 13. července 2017 19:01 )

 A to ta jeho K.U.R.V.A jde s tím Č.U.R.Á.K.E.M na žrádlo a dítě nechají doma o hladu? Zavřít je oba až zčernaj.Svi ně jedny zasr aný!!!!!!

jasnovidec01 ( 13. července 2017 18:26 )

sajrajt,né otec!!!zkopat ho do kulí a tu jeho běhnu do rozkroku.Chodějí si chlastat a dítě jim dělá služku???matka je taky asi pěkná čubka když nechá tomu parchantovi dítě.a co sociálka.????udělá jen tytyty?????jako vždy že?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání