Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivé video ho neodradilo! Rapper Honza sdílel video muže, kterého málem zabilo vysoké napětí

Autor: dce - 
20. července 2017
05:00

Patrně si jen chtěl udělat selfie na zajímavém místě. Když mladý rapper Jan "Loky" L. (†20) lezl na sloup vedení vysokého napětí, asi netušil, jak špatně to může dopadnout. Přitom sám před pár týdny sdílel na Facebooku video, kdy z podobného sloupu výboj doslova sestřelil muže, který lezl nahoru.

Když dostali policisté a záchranáři v úterý v 5:40 ráno hlášení o poranění výbojem ze sloupu vysokého napětí, hned jim bylo jasné, že je nečeká příjemné ráno. Teprve 20letý Honza L. se na Praze 10 rozhodl vylézt na sloup vysokého napětí. Patrně aby si udělal selfie.

Jenže to se mladému rapperovi s přezdívkou "Loky" nevyplatilo. Mladík měl vylézt na sloup vysokého napětí bez udání důvodu. Tam měl být zasažen a následně po oživovacích pokusech byla konstatována jeho smrt. Před touto situací měla kdesi v okolí skupina mladíků popíjet alkohol. Událostí se nyní dál zabýváme,“ uvedl pro Blesk.cz policejní mluvčí Jan Daněk.

Přitom sám před měsícem sdílel video, na kterém výboj zasáhne postavu visící z podobného sloupu vysokého napětí. Jenže muž z neidentifikované země ránu elektřinou i následný několikametrový pád přežil.

"Cože? Frajer to přežil, nechápu," napsal na Facebooku Honza k videu. Jeho kamarádi to komentují až s morbidní radostí. "Ty kráááávo. To chci taky umět," napsal jeden z jeho přátel.

Video  Na stožáru vysokého napětí dostal 30 000 voltů: Přežil i následovný pád na zem  - YouTube
Video se připravuje ...

Honzova facebooková stránka se již plní smutnými ale i rozčilenými vzkazy jeho blízkých i fanoušků: "Loky, co jsi to dělal? Jsi chytrý kluk, proč jsi tam lezl, co tě to popadlo? A co vy dva "kamarádi", co jste tam byli s ním, to jste neměli ani trochu rozumu mu v tom zabránit?" rozčiluje se mladá slečna.

"Nechápu, proč jsi něco takového udělal, ale vím, jakej jsi byl super šílenej blázen, který si uměl život užít naplno a kdybych tam byl, tak bych byl taky takovej magor, že bych si to "selfie" šel tam udělat s tebou," napsal Pavel.

Denii ( 20. července 2017 15:37 )

 Nikdo z vás neví jak ten kluk byl veselej a normální vy jste tady z něj udělali blbečka "co si podle vás chtěl udělat selfie" jen aby jste tady nasbírali sledovanost .. Lokyho sem Žabka osobně a důvod proč tohle udělal ví jen par z nás ale ne vy si radši přimyslíte že si chtěl udělat selfie jste hnusny pokrytci co odsuzují mládež jako jsme my jen proto že se něco stalo ... aspoň mějte trochu úcty k rodině a nepište o něm takový hovna a lži děkuji

kardinal25 ( 20. července 2017 12:13 )

ko.kot a vylizany pa.ko dobre ze byl na miste mrtvej. Ten by casem zas neco delal a pozabijel u toho nevinny lidi. De.bil je to a ne raper. Tohle jeste pro nas slusny lidi a zviratka dopadlo dobre. Zm.rd se zabil a nikomu dalsimu nestrihnul ublizit. I kdyz skoda ze z mych dani platili ten vyjezd sanitky. Kvuli nemu treba nestihli vcas osetrit nejakou hezkou mladou holku, ktera musela cekat se zlomenou nohou nekde v poli.

diskutujici ( 20. července 2017 06:48 )

Ti rapperi jsou vsichni vylizane p a k a.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání