Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Učitelka měla nechráněný sex se středoškolákem na toaletě letadla

Autor: shp - 
28. července 2017
21:55

Někdejší učitelka tělocviku Eleanor Wilson (28) je nařčena z toho, že měla během letu sex s jedním ze svých studentů na toaletě letadla. Angličanku, která byla již ze školy vyhozena, nyní kvůli skandálu prošetřuje policie.

Třída byla na výletu do Ženevy. Do Švýcarska letěli letedlem, stejně jako nazpátek. A právě během pobytu v zahraničí se učitelka sblížila s jedním ze svých studentů. Před odletem prý Wilson dovolila studentům starším osmnácti let popíjet v baru na letišti. Řada z nich tak nasedla do letadla opilá.

Podroušený byl i dotyčný student. S ním se měla učitelka vášnivě líbat, osahávat se s ním a nakonec měl rozvášněný pár skončit ve vzduchu na toaletě, kde se oddával sexuálním radovánkám. Do té doby, než byl přistižen. Učitelka však vše popírá. Případem se zabývá důkladně policie.

Wilson se mezitím dala ke Královskému námořnictvu. To její pletky se studentem nekomentuje. „Bylo by nevhodné se k tomu vyjadřovat,“ řekl jeho mluvčí. Bratr obviněné Jethro Wilson (26) tvrdí, že jsou všechna nařčení lichá a atraktivní blondýnku podle něj naprášili mladší studenti.

V době, kdy se to mělo stát, měla přítele. Neměla nejmenší důvod si takto potopit kariéru,“ prohlásil. „Policie ji sice vyšetřuje, ale z ničeho ji neobvinila, protože se nic nestalo,“ dodal. Blonďatá učitelka má však z ostudy kabát tak jako tak.

Nechvalně proslulý skandál: Ředitel orálně ukájel učitelku

Video  Ředitel orálně uspokojuje učitelku  - od čtenáře
Video se připravuje ...

ivoadler ( 29. července 2017 11:37 )

Senzace za každou cenu. Jako obvykle nejdůležitější údaje chybí - jak starý byl student, jaká je věková hranice pro legální sex? Celý ten článek je hovadina, která má vyvolat pohoršení puritánského anglického maloměšťáka. Puritánství Angličanů (a Američanů) hraničí s demencí. Středoevropan (kromě Poláků) si řekne: zaš ukali si, no a co.

Skeptik ( 29. července 2017 01:48 )

Tak z článku je zřejmé, že studentovi bylo víc než 18 let. Přijde mi divné, že by to mělo být trestné. I kdyby nebyl plnoletý, tak zcela určitě mu bylo víc než 15. V naší zemi by pod zákonem tedy nebyl. Proč ji trestně stíhat za to, že byla učitelka. Studenti v tomto věku normálně sexuálně žijí, ne všichni začínají se sexem v 15, ale od toho věku to je obvykle legální. Někde možná až od 16, ale od 18 zcela určitě. Za co ji chtějí stíhat? Za to, že to dělala jako učitelka? Navíc, kdo je viděl? Nějaké foto není. Byli spolu na wc, to je snad jediné.

hafblaf ( 28. července 2017 23:21 )

Středoškolák není nezletilý, ani mentálně zaostalý. A co paní Macronová?

kardinal25 ( 28. července 2017 22:46 )

o tomhle jsem snil celou dobu kdy jsem chodil do skoly!!! 28 leta kozata blondyna.... ja bych bral i plochou 40tku kdyz mi bylo 15 let..... tahle ucitelka mela dostat metal a vsechny ostatni by se od ni mely ucit jak ucit!! k cemu my asi jako bylo kdyz mi v 10 letech na zakladni skole nejaka debilni duchodkyne ucila nazpamet basnicky??? no na howno. Za takovou ucitelku ja bych dal vsechno co mam, dal bych vsechno kapesny, nosil svacinu kazdy den..... co je to za zrudny a zkazeny svet kdyz ty nejlepsi ucitelky tresta a velebi naopak ty neschopne, nasili v televizi od rana dovecera i v kreslenych filmech ale odhalene nadro az po 22.00 nebo vubec???? Jen at vas ty teroristi vsechny zabijou, hlavne vsechny ty ucitelky ktere tuhle chudinku pomlouvaji a zavidi.... nic jineho si nezaslouzite...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání