Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž trpí zvláštní úchylkou: Miluje své auto, má s ním sex a říká mu Goldie

Mechanofilie
Mechanofilie  (Autor: reprofoto)
Autor: ibg - 
30. července 2017
22:31

Dariuse Montyho jen tak někdo nepřekoná. Tenhle chlap totiž miluje svou Goldie. Její krásné křivky i příjemný hlas je dokonalý. Dokonce je o polovinu mladší než on a je mnohdy lepší, než kde jaká jiná holka. Jenže Goldie má boky plechový!

Mnoho mužů neskrývá svou zálibu v motorech, ale Darius motor nazývá ji, tedy Goldie. 35letý muž trpí známou sexuální poruchou: mechanofilie. Tato porucha zapříčiní zamilování se člověka do neživé věci, se kterou pociťuje emoce. „Neočekávám, že mě lidé pochopí,“ říká Darius a dodává: „nevybral jsem si to stejně tak, jako si nevybrali ostatní muži lásku s ženou.“

Jakmile auto uviděl, okamžitě se do Jaguára zamiloval a věděl, že patří k sobě. Než se zamiloval do Goldie, měl rovnoprávný vztah s ženou. „Během vztahu s ženou jsem o své jiné sexualitě ani netušil. Vždy se mi líbila auta, ale jiným způsobem, tím klasickým. Vše změnila až Goldie,“ říká a dodává, že posměch okolí mu nevadí. Už si na to zvykl.

Líbí se mu Goldiina specifická barva. Při leštění si užívá její přítomnost, vychutnává si to. Snažil se zprvu potlačit chutě na nové auto, to mu ovšem nešlo. Nedokázal to a užíval si soukromých chvil s ní v garáži.

Než sám Darius věděl, jakou poruchou trpí, dělalo mu to starosti. I následné přiznání a ztotožnění se se sexuální poruchou mechanofilie bylo pro něj velice náročné. „Sex s Goldie, autem, je lepší než s dívkou. Když je v garáži a já doma, chybí mi. V momentě, kdy se má přítelkyně dozvěděla o vztahu s autem, odešla ode mě.,“ vypráví. Jeho kamarádi se mu smáli. Když zjistili, že to není žádný vtip, nabídli mu odbornou pomoc, tu ale odmítl. Stejně tak odmítl vzdát se svého milovaného auta.

Její přednosti vidí především v její toleranci, nikdy nemá špatnou náladu, může jí mýt, povídat si s ní. Jako netradiční dvojice se doplňují a to mu vyhovuje. Darius je zkrátka šťastný.

VIDEO: Výstava První republika: Jedinečné stroje ze soukromých sbírek

 

Video  Výstava První republika: Jedinečné stroje ze soukromých sbírek  - Adam Balažovič/BPŽ
Video se připravuje ...

 

kardinal25 ( 31. července 2017 00:11 )

je to milej a uprimnej clovek. je to slusny clovek, meje se, cisti si zuby, chodi do prace, v porovnani s tema *** **** **** **** **** uprchlikama **** **** **** mnohem lepsi. **** **** *** *** *** ***

Digitt ( 30. července 2017 22:49 )

Retard no jebl bych jeho goldie krumpáč do kapoty

Zobrazit celou diskusi