Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Modelka, kterou měl unést a prodat na sex internetový gang: Zosnovala svůj únos sama?

Autor: aba - 
9. srpna 2017
06:11

Britská modelka Chloe Ayling (20) měla být vylákána na focení do Milána. Tam ji měl na objednávku internetového gangu Černá smrt unést Brit s polskými kořeny Lukasz Hereba (30), který ji měl po šesti dnech propustit, protože je matkou malého synka a je to proti pravidlům gangu. Nebylo ale všechno jnak? Chloe chodila s únoscem i nakupovat!

Chloe unesli v Miláně, kam přiletěla na pozvání falešné agentury, která si ji měla vybrat jako modelku. Jenže tam ji přepadli dva muži, zdrogovali ji a nacpali do tašky. Když se probrala, zjistila, že je spoutaná a v kufru auta.

Drželi ji v Itálii na odlehlém statku u Turína, a Chloe její únosce řekl, že si jí objednal někdo na darknetu a zločinecký gang Černá smrt ji prodá v nejvyšší nabídce. Měl jí i říkat, že většina takhle prodaných dívek putuje do arabských zemí. Jenže pak Chloe z ničeho nic pustil - je totiž matkou malého chlapce a unášet matky od dětí je proti pravidlům organizace.

Jenže všechno mohlo být úplně jinak. Italská policie začala případ vyšetřovat a našla nesrovnalosti ve výpovědích Hereby. Jeden z vyšetřovatelů ho dokonce označil za notorického lháře, který věří vlastním výmyslům. Prošetřuje dokonce i možnost, že by ti dva mohli od začátku spolupracovat.

„Během prvních dvou dnů výslechu ani slečna Ayling, ani Hereba nespolupracovali s policií. Ti dva spolu byli viděni venku a při jiných příležitostech. Taky nemůžeme najít žádnou stopu agentury, která měla modelku pod falešnou záminkou vylákat do Milána,“ tvrdí zdroj z vyšetřování.

Sama Chloe přiznala, že byla se svým únoscem nakupovat. Byli pro ni koupit boty a nějaké jídlo. Prý to navrhl on a ona byla moc vyděšená na to, aby utekla. Hereba ji měl říct, aby se o to ani nepokoušela, že ji dříve či později kvůli pravidlům neunášení matek stejně propustí. Nejspíše byl ale dívkou sám okouzlený. Každé ráno jí dával dárky v podobě spodního prádla a čokolády. Měl vedle ní spávat i v posteli během jejího únosu. To, že by spolu měli sexuální styk, ale modelka popírá.

Hereba chtěl celý příběh dokonce prodat bulváru. Dva dny po unesení Chloe měl kontaktovat jeden z největších britských bulvárních plátků a nabídnout jim článek s titulem „Britskou modelku unesla ruská mafie.“ Ayling o tomhle prý nevěděla. Podle ní se jen každou minutu bála o svůj život, a tak udělala to, co považovala za nejlepší - spřátelila se s únoscem. 

 

clarabella ( 9. srpna 2017 06:36 )

Pan Hereba se slečnou Ayling spolu sex nemělY. To je snad jasný všem. 😂😂😂

Zobrazit celou diskusi