Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zápasník MMA zabil kulturistu (†32) během brutální pouliční bitky: Uzemnil ho kopem z otočky

Autor: shp - 
21. srpna 2017
19:15

Je o hlavu menší, ale stejně šel do drsné bitky s obrem. Zápasník MMA Anar Ziranov se rozhodl, že si to v ruském Chabarovsku rozdá přímo na ulici s mistrem v silovém trojboji a kulturistou Andrejem Dračevem (†32). Tomu z otočky zasadil tak silný kop, že ho zabil.

Aby toho nebylo málo, vrhnul se na něj a do jeho bezvládného těla bil pěstmi. Mlátil ho do doby, než ho přítomní svalovci od umírajícího Dračeva odtrhli. Ten se ze zásahu již neprobral.

Když pak Ziranov viděl, že je zle a Dračev leží na zemi v bezvědomí, vzal nohy na ramena. Doteď je na útěku a policie neví, kde se nachází. Zápasník se schovává před zákonem i kamarády Dračeva.

Světový a evropský mistr v silovém trojboji byl převezen do nemocnice. Lékaři mu již ale nedokázali pomoci a Dračev zemřel. Příčinou jeho smrti se stalo traumatické poranění hlavy.

K bitce může dojít i na svatbě:

Video  Svatba se změnila v bitku: Bývalý nevěsty rozdával hostům její inkriminující fotky  - Twitter
Video se připravuje ...

dietr ( 22. srpna 2017 08:54 )

Samozřejmě ho nezabil kopem ale pád na hlavu na beton.

mirco ( 22. srpna 2017 05:35 )

rusaci jsou krivaci a verbez odjakziva...

villon ( 21. srpna 2017 22:28 )

 Tak šli do toho na férovku, kulturysta zdechnul - to moh předpokládat, kdyby neměl v hlavě nakydáno, jako kulturysti mívaj - tak vo co gou? Nechte toho borce žít, vyhrál nádherným kopem. Ten srgora kulturysta i kdyby sežral pět kýblů tesťáku, tak to nedá. Idyoti vyhnaný uměj jen blbě kecat Jako Grznár, co dostal po tlamě. Boj předpokládá mít v prvý řadě koule, teprve potom namachrovanou tlamu.

jtabp ( 21. srpna 2017 21:27 )

Jak víte, že ho zabil kopem? To mlácení do nekryté hlavy na zemi jako nic?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání