Je to trochu zvláštní, v pouhých 54 letech a už několikanásobnou prababičkou! Heidi Janků si z toho ale hlavu nedělá. Vlastní děti nikdy neměla, a tak se obklopuje alespoň těmi vyvdanými. A že jich je! Její zesnulý manžel Ivo Pavlík po sobě zanechal dvě děti, tři vnoučata, tři pravnoučata a čtvrté na cestě...

Díky starší dceři Yvonne (58), kterou měl Pavlík z prvního manželství, získal dvě dnes již dospělá vnoučata Jakuba a Lucii. A právě Lucie je nyní v jiném stavu. „Ano, je to pravda, Lucka čeká miminko. Bohužel už se ho Ivo nedočká...“ potvrdila nešťastná vdova Heidi Janků pro deník Aha!. 

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy... David Turek, Jan Jedlička

Nového člena klanu tak od pradědy, který by ho jistě velmi miloval, dělil jen krátký čas. Smutek v rodině však alespoň brzy vystřídá radost a truchlící pozůstalí se mohou věnovat mnohem příjemnějším starostem. Malého už se nemůže dočkat celá rodina - včetně Pavlíkova mladšího syna Adama (43) a jeho dcery Johanky (14), která u Iva a Heidi letos strávila skoro celé léto. 

Samotná novopečená vdova však žádné děti nemá. Po sňatku s Pavlíkem dokonce otěhotněla, kvůli kariéře však podstoupila interrupci. Nyní si užívá početnou partu dětí, které vyvdala.

„Jsem taková zvláštní prababička. Přeskočila jsem jedno stadium a ty děti jsem si vyvdala. Ale jsou báječné,“ řekla před časem Heidi Janků, která má díky Pavlíkovi kolem sebe opravdu velkou rodinu i navzdory vlastní bezdětnosti. Radost jí nyní ve smutných chvílích dělá také drobotina jejího bratra - sedmiletá Elinka a dvouletý Vilík.

Fotogalerie: Pohřeb manžela Heidi Janků Ivo Pavlíka (†84)
129 fotografií

VIDEO: Na pohřbu muzikanta Pavlíka se odehrálo pořádné drama! Záhadná žena tvrdě obvinila Heidi. Měla se zaplést do případu týraného dítěte!

Video
Video se připravuje ...

Skandál na pohřbu Ivo Pavlíka (+84): Záhadná žena tvrdí: Heidi zhoršovala manželův stav! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
70 fotografií