Komika Lišku už jsme viděli změnit podobu kvůli roli hned několikrát, například v seriálu Marta a Věra jeho tvář hyzdil knírek à la Adolf Hitler. Tentokráte na tom byl o něco lépe, měl jen trochu staromódní sestřih s drobnými kotletami po stranách. Ovšem jeho kolega Révai, jehož jsme doposud vždy vídali hlavně jako elegantního porotce v taneční soutěži StarDance, na tom byl o poznání hůř.

 

 

Tvář měl zarostlou vousem a na hlavu místo svých obvyklých hnědých vlasů dostal dlouhou paruku barvy počůrané slámy a hranatého střihu. Rázem tak měl podobný účes jako Benny Anderson z populární kapely ABBA. Atmosféru 70. let dokreslovalo oblečení obou pánů – košile s límečkem lososového a pistáciového odstínu a vínově červené apartní vestičky.

 

#drajv#liska_pavel_vandrak#shooting#poradnejenoautech

Příspěvek sdílený Jan Révai (@janrevai),Srp 17, 2017 v 11:53 PDT

 

Sami herci se svou novou podobou dobře bavili. „Don Juanové bosenského filmu…VANDRÁCI/VAGAMUNDOS. Na podzim 2018 i ve Vašich kinech,“ vtipkoval Liška v příspěvku na Facebooku, kde lidé v komentářích zmiňovali podobu s Františkem Ringo Čechem (74) a Jiřím Schelingerem (†30) a naráželi na jejich píseň Švihák lázeňský. Pod Révaiovou fotkou na Instagramu se dokonce objevilo i pobavené konstatování, že herci vypadají, jako by hráli v pornu.

 

Ve skutečnosti se ovšem duo nenechalo takto proměnit kvůli novému filmu, nýbrž v rámci natáčení zábavného motoristického pořadu pro Českou televizi, který by měl nahradit zrušenou Auto Moto Revue.

 

Liška s Révaiem, který je původně vyučený automechanik, budou pořad společně uvádět a vystupovat v něm v různých scénkách. Již dříve natáčeli seriál Moto cestou necestou, nyní ovšem z motorek (pro něž mají oba slabost) přesedlali do vozidel se čtyřmi koly. Magazín budeme na ČT2 vídat od března příštího roku. Objeví se také rubrika s názvem Za volantem žena, v níž uvidíme další známou tvář – vnadnou herečku Miluši Bittnerovou (39).

 

VIDEO:  Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry! Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
34 fotografií