Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po pohřbu otce další tragédie: Rastislav podřízl mámě krk, tvrdí sousedé

Autor: lm - 
7. září 2017
15:28

V neděli pochoval otce a teď policie vyšetřuje smrt jeho mámy. Rastislav ze slovenské obce Betliar je ale tentokrát podle informací TV JOJ podezřelý z vraždy. Podle sousedů na mámu vytáhl nůž a podřízl jí hrdlo.

„V krku měla nožík, ale sama se nezabila,“ popsala TV JOJ sousedka. Podle místních ženu zavraždil její syn Rastislav. Rodina přitom několik málo dní předtím pochovala Rastislavova otce.

„Policie ještě v této chvíli vykonává na místě činu prvotní vyšetřovací úkony. Podle předběžného vyjádření soudního znalce jde o násilnou smrt zapříčiněnou cizí osobou,“ uvedla policejní mluvčí Jana Mesárová.

Rodina prý nebyla pro policii neznámou firmou. Zasahovat tu měli často a Lýdie je volala i v pondělí večer s tím, že se bojí o život. „Utíkala zavolat policii, protože ji ohrožoval. Ten chlapec byl pořád opilý,“ dodala sousedka s tím, že policisté byli na této adrese snad každý den. Policie zatím odmítá poskytnout bližší informace, Rastislav byl ale zadržen a skončil v cele předběžného zadržení.

villon ( 7. září 2017 17:34 )

Je to v rodině, takže v poho. Porodila vožralu, co k tomu víc říct? Snad jen RYP.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání