Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejlepší polohy pro rychlovku: Užijte si, kdekoli vás to popadne

  • 14. září 2017 | 06:00

    Také se vám někdy stane, že se prostě musíte okamžitě pomilovat tady a teď hned? Samozřejmě že ne vždy se to hodí a že občas musíte zatnout zuby a prodýchat to. Pokud ale můžete nechat průchod vášni a ložnice je daleko, nabízíme tipy na polohy, které se hodí úplně všude.

  • Ohnutý proutek

    Autor: shutterstock

    Tahle poloha je dobrá i tam, kde není moc prostoru. Stačí zůstat stát, ohnout se, opřít se buď o kolena, nebo o nízkou opěru. Partner bude stát za vámi a zezadu do vás pronikne.

  • Baletka

    Autor: shutterstock

    Jako byste tančili! Stoupněte si proti sobě, vy zvedněte jednu nohu a pevně ji otočte kolem partnerovy zadnice nebo stehna, podle toho, jak jste vysoká. Možná si budete muset stoupnout na špičku, abyste byla ve správné výšce a mohla přirážet na partnerův penis. Pokud je to pro vás náročné, může vám partner pomoci a trochu vás přizvedávat.

    Podívejte se na video a zjistěte, jak být lepší milenkou:

    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

  • Klaňte se královně

    Autor: shutterstock

    Tohle se vám bude líbit. V podstatě je to poloha pro orální sex. Sedněte si na židli, lavičku, stůl, kuchyňskou linku, kdekoli se to právě hodí, a roztáhněte doširoka nohy. Váš partner už potom udělá, co je potřeba.

  • Výtah do nebe

    Autor: shutterstock

    Jakmile si vy užijete svou chvilku slávy, nezapomeňte mu to oplatit. Klekněte si před ním na kolena, vezměte do úst jeho mužnou pýchu a rty ho laskejte nejdříve pomalu, potom zrychlujte. Nezapomínejte občas navázat oční kontakt.

    Odbornice vysvětluje, kterou část těla na sobě ženy nejvíce nesnášejí. Máte to také tak? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jakou část svého těla ženy nejvíc kritizují • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Křeslo slasti

    Autor: shutterstock

    V téhle poloze si to můžete užít taky kdekoli, pokud je to samozřejmě legální a nenarušujete při tom mravní výchovu mladistvých. Posaďte ho na židli, křeslo, sedalo v autě, opět záleží na situaci. Rozevřete mu nohy a sedněte si k němu zády na klín tak, že vaše nohy jsou uvnitř mezi jeho. Opřete se o jeho kolena a pohyby nahoru dolů kontrolujte hloubku průniku.

  • Šéfkuchař

    Autor: shutterstock

    Je to poloha, kdy vy sedíte na zvýšeném místě, jako je třeba kuchyňská linka, ale samozřejmě to může být třeba i barová židlička nebo pračka. Zkrátka musíte být tak akorát vysoko, abyste nohama mohla obejmout partnera stojícího proti vám čelem a ten byl přesně v té výšce, kde by do vás mohl jednoduše vnikat, zatímco sedíte úplně na kraji.

    Jaká poloha pro rychlovku je vaše nejoblíbenější? Svěřte se nám s ní v diskusi.

     

Diskuse ke článku
.