Vlna kritiky, obviňování a urážek se strhla jen pár vteřin poté, co na Facebooku vysvětlila svůj brzký návrat na televizní obrazovky. Dvě ženy se do ní nekompromisně obuly. „Já bych to i chápala, kdyby bylo miminko větší. Ale odcházet od měsíčního caparta?“ vpálila poznámku Mašlíkové první odpůrkyně jejího rozhodnutí.

Hanka se však nenechala zastrašit a paní odvětila: „Ano, zasloužím si doživotní vězení.“ Na to daná žena znovu reagovala rýpavou poznámkou. „Ale však v pohodě. Já se nechci dohadovat. Jen mě zajímá, proč máte potřebu se realizovat i jinak, než jako matka, tak brzo?“ nenechala se odbýt.

To už vdanou Mašlíkovou Reinders vytočilo. „Zůstaňme u toho, že tu potřebu mám a nemusím vám víc vysvětlovat. Mimochodem, náš Andreásek není capart!!! Děkuji za pochopení,“ ukončila dohady modelka.

To ale ještě netušila, co bude následovat. Ozvala se totiž další žena, která Hanu zkritizovala ještě víc než ta předtím. „No, okecávat to můžete, jak chcete, ale opustit dítě jeden měsíc po porodu, byť jen na jednu hodinu, to je nezodpovědné. Ještě jste navíc v šestinedělí a veškeré city v tomto období byste měla dávat svému dítěti, ne kameře. Zamyslete se nad tím,“ vzkázala moderátorce.

Hana na takový komentář už rezignovala. „Máte právo na názor,“ odvětila jen. Tato paní ovšem nehnula žlučí jen Mašlíkové, ale hlavně jejím přítelkyním, kolegyním z branže a také ostatním maminkám, které s ní souhlasí.

Všichni do jedné se ostře pustily do kritizující ženy s tím, že každá matka ví, co je pro ni a její dítě nejlepší a jednotně se shodly na názoru, že matka není otrok a pokud je o dítě dobře postaráno, není sebemenší důvod se pohoršovat nad tím, že si Hana od měsíčního synka jednou týdně na tři hodiny denně odskočí. Celkem se v diskusi objevilo více než 2500 příspěvků, což jen dokazuje, že Hanka svým jednáním a vysvětlováním zažehla velmi žhavou diskusi.

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková měsíc po porodu syna Andrease: Nekojím! Kvůli prasklým silikonům! Petr Macek, Lukáš Červený

Video
Video se připravuje ...

Hanka Mašlíková poprvé o těžkém porodu: Nešlo to podle plánu! Komplikace! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
21 fotografií