Rodrigo, který původně pochází z brazilského Sao Paula, ale v současnosti žije v Londýně, se proslavil svou podobou s partnerem panenky Barbie. Byl již hostem řady světových pořadů a talk show a nedávno přijal i pozvání do italského Ospite a Domenica Live.

Moderátorku Barbaru D’Urso (60) několikrát pořádně vyvedl z míry. Nejprve, když se ho ptala na plastiky, které v průběhu let podstoupil. „Měl jsem 58 operací. Všechny byly důležité, ale mezi ty nejnáročnější patřila plastika břicha, operace nosu a lifting obličeje. Celé moje tělo je kompletně předělané, je celé falešné, znovu vytvořené nejlepšími chirurgy na světě,“ vyprávěl v pořadu Alves, ale Barbaru evidentně zajímala hlavně jedna partie jeho těla.

Když se dovtípil, pohotově odpověděl: „Jenom můj penis je pravý.“ Dokonce posléze ženě navrhl, aby se přesvědčila sama. Před kamerami se začal svlékat a dovolil moderátorce, aby se na jeho pohlavní orgán podívala. Navíc ji posléze pozval i na rande. „Pojď se mnou dnes večer na pizzu a budu jen tvůj,“ nabízel se Ken a nezalekl se ani dotazu na svou sexuální orientaci.

„Nejsem jedno, ani druhé. Hledám Kena, nebo Barbie, je mi to jedno,“ pokrčil rameny muž, který se ve vysílání též chlubil tím, že mluví pěti jazyky a má titul magistra. S operacemi prý ale jen tak neskončí. Přeje si mít totiž víc vlasů a také si hodlá nechat opravit čelist.

Ve hře je prý do budoucna i možnost, že by si přece jen nechal uříznout i chloubu svého mužství a stal by se místo Kena živou verzí panenky Barbie. „Říkáte, že se podobám Barbie? No, jednoho dne bych se mohl stát ženou. Chtěl bych poslat do světa zprávu – v životě musíme být to, co chceme.“ Přitom za všemožné zkrášlování už Rodrigo utratil miliony.

Peníze na operace bral nejprve z dědictví po prarodičích a posléze ze svých vlastních výdělků. Živí se jako podnikatel a nějaké peníze už mu vynesla i jeho celosvětová sláva. Opravdu by ji chtěl riskovat a znovu se celý změnit? Ostatně živých Barbie už je po světě hned několik, například modelka Valeria Lukyanova (32) z Moldavska či Češka Gabriel Jiráčková (17) alias Lolo Ta Bella.

První živá Barbie z Česka (17 let): Měsíčně za vzhled utratí desítky tisíc!

Video
Video se připravuje ...

První živá Barbie z Česka (17 let): Měsíčně za vzhled utratí desítky tisíc! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
55 fotografií