Ačkoliv má Gabriel Jiráčková v hlavě všechno promyšlené a svého cíle – stát se živoucí Barbie – se nechce vzdát, ráno před příjezdem na kliniku plastické chirurgie ji zachvátil strach, se kterým se pochlubila i na sociální síti.

„Jsem trochu nervózní, bojím se toho, jaké to bude, až se probudím. To nebude příjemné,“ pokrčila rameny Gabriel, která se před operací rozhodla udělat rozhovor pro Blesk.cz. Přiznala také, jak velké budou její implantáty. „Budu mít poprsí číslo osm, což znamená, že bude jednou tolik velké, než mám teď,“ řekla mladá blondýnka s tím, že její přítel se už na její nová ňadra těší.

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Gabriel Jiráčková (17): Nechala si zvětšit prsa na osmičky! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

I když ví, že ji čekají chvíle plné bolest, plastických úprav se do budoucna stejně nevzdává. „Dál bude následovat možná liposukce stehen, nos a nebo vlastně ještě úprava zubů,“ uvedla Gabriel, která v poslední době hodně zhubla, nějaké speciální diety však podle svých slov nedodržuje.

Na kliniku ji přišla podpořit také maminka, která jí bude po probuzení oporou. Co na to všechno říká? „My jsme Gabriel vždycky podporovali, má v nás oporu,“ usmála se maminka cílevědomé dívky, která pobízí své fanoušky, aby si šli v životě za tím, co chtějí.

Video
Video se připravuje ...

Gabriel Jiráčková - o další plastice Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií