Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Snoubenci nafotili sérii sexy fotografií: Okamžitě se stali terčem posměchu i obdivu

Autor: rc - 
23. září 2017
17:34

Tyhle snímky miluje celý internet! Snoubenci Stephanie a Arryn požádali svou kamarádku a fotografku Briu Terry, aby s nimi nafotila sérii zamilovaných fotografii. Ta posléze jako obvykle snímky zveřejnila na sociální síti. Série fotografii se k překvapení všech stala hitem internetu!

Stephanie a Arryn z Texasu jsou zamilovaný pár, který se nedávno zasnoubil a v roce 2019 si plánuje říct své ano. Nejsou to žádní modelové, ovšem rozhodli se, že spolu nafotí sérii fotografií. Oslovili proto svou kamarádku Briu Terry z Wolf & Rose Photography. Díky Briinu neuvěřitelnému talentu a lásce a chemii mezi milenci vznikly úžasné snímky, které se staly naprostým hitem internetu.

„Není to o vzhledu, tělesné váze, barvě pleti. Je to o lásce, kterou cítíš k tomu člověku, jejich srdci a duši. Na téhle fotce vidím jen dva lidi, kteří jsou šíleně zamilovaní. To je to, co všichni v životě chtějí,“ stojí v jednom z komentářů. „To mě tak rozveselilo a dalo mi to naději, jakožto silnější ženě, že ne všichni muži se starají o to, jak vypadáš,“ píše se v dalším z komentářů. Stephanie je ráda za pozitivní ohlasy. „Pamatuji si, že když jsem byla na střední škole, stála jsem před zrcadlem a prohlížela se a uvažovala jsem, proč mé břicho není takové, jaké by mělo být,“ řekla Stephanie pro Huffington Post. „Několik let jsem odmítala přijmout fakt, že vždy budu mít silnější postavu. Nosím to, co miluju. Chodím s hlavou zdviženou, směju se a nestydím se,“ řekla Stephanie. „Upřímně jsem se nikdy necítila víc atraktivní. Byla jsem v šoku. Vypadám tak zamilovaná a sebejistá. Každý člověk by se měl vidět v takovém světle. Opravdu to otevře oči,“ řekla Stephanie o snímcích.

VIDEO: V Brazílii turisté kvůli perfektní fotce visí na vlásku! Jde o šikovnou iluzi.

Lena2006 ( 24. září 2017 14:14 )

souhlas s tetováním a pokud by shodila pár kilo tak to bude na povislé kůži děs

arnostarno...@... ( 24. září 2017 13:54 )

Nechápu lidi k terým je tohle k smíchu nebo posměchu pokud se maj rádi tak jde úplně o velký hovn---- a nikomu do to ho nic není spíš si myslým že je to závyst že ten druhej nemá nikoho a je jako kůl v plotě nezaleží na tom jak člověk vypadá jakou má postavu jak je hezký jde o to co je v člověku a tito dva lidé se maj rádi a natom není nic špatného spíše naopaK HUBEDNÝ+ ŽENSKÁ PŘI TĚLE UŽ JE OČEM PŘEMÝŠLET ASI TO BUDE PĚKNÁ DIVOŠKA ALE NÁM JE DO TOHO PĚKNÝ KULOVÝ SPÍŠE VYCHRTLÍ A HUBENÝ PIPKY JSOU NA VELKÝ HOVN ŽENSKÁ PŘI TĚLE TO JE ONO ALESPON JE ZA CO CHYTIT TO MYSLÝM V DOBRÉM ÚMYSLU vychrtlice samá kost a kůže pokud bych chtěl ledaT DÍRU TAK MUSÍM MÍT LUPU ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D PŘEJUVÁM TO DRŽTE SE A NA LIDI SE VYKAŠLETE ZÁVYST JE HUMUS NEŘEŠTE NÁZORY LIDÍ TY BUDOU VŽDY hnusny DRŽTE SE A DRŽÍM Palce

defka666 ( 24. září 2017 12:31 )

Že se takový prasata nestydí

alzbeta59 ( 24. září 2017 06:06 )

Podle me ke svatbe nikdy nedojde. Holka urcite zhubne az se na ty fotky podiva po 2-3 mesicich. V mych ocich to nejsou sexy fotografie, ale v Americe to treba zrovna "frci"..

jany ( 24. září 2017 00:05 )

 fotky jsou technocky velmi spatne, tohle zvladne amater,nez se to nazci. udivuje me,proc jsou focene tak nelichotive-krome snimku,kde ma pani vidg jen oblicej,jsou to takove uhly a tak odhalene soeky,e to voada odpudive.a jeste ty bombardaky. nafotit se to dalo pekneji,ostatne ona ma celkem pekny oblicej a pan jenpohledny cely,ale asi je to schvalnpat

Zobrazit celou diskusi