Tep se jí konečně po půl roce zklidnil, únava jako zázrakem zmizela. „Jsem fatalista, co se má stát, stane se. Navíc jsem už potřebovala pomoc, protože srdce je důležitá životní pumpa. Před zákrokem jsem strach neměla,“ svěřila Tina. Operoval ji totiž její dlouholetý kamarád. Profesor Petr Neužil (55) je primářem kardiologického oddělení Nemocnice Na Homolce, k jeho pacientům patří také Iva Janžurová (76). Pletánková mu stoprocentně věří.

„Museli jsme už přistoupit k zákroku, protože pro Tinu nebyla vhodná medikace. Bylo lepší arytmii odstranit přímo v srdci,“ upřesňuje Neužil. S tím, že měl na sále pod rukama kamarádku, nemá potíže. „Přátelé se lety stávají pacienty a z některých pacientů se zase stávají přátelé,“ říká vesele. První akcí, kam se Tina po operaci srdce vypravila, byl křest knížky bývalého zpěváka, televizního dramaturga a dalšího Neužilova pacienta Aleše Ulma (70). Napsal svou první knihu Pozor, opice kradou, kde mimo jiné s humorem líčí zážitky z cesty do Thajska.

Na jaře skončil dvouletý vztah Tiny s hercem Čestmírem Řandou mladším (57). Tina je tak opět sama. „Uvidíme,“ říká s optimismem. Moderátorka má z předchozího vztahu syna Andrého (12).

Co je katetrizace?
Autor: Foto: herminapress.cz, Marek Pátek

VIDEO: Tina Pletánková: O milenci nesmím mluvit! Kvůli synovi!

Video
Video se připravuje ...

Tina Pletánková: O milenci nesmím mluvit! Kvůli synovi! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
12 fotografií