Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Slámová odhalila posedlost vraha z Doubice: Fotil nezletilé slečny

Autor: dce - 
27. září 2017
10:24

Martin Ch. čeká v současné době na soud ve vazbě. V chalupě v Doubici na Děčínsku totiž zavraždil teprve 14letou dívenku a její o dva roky starší kamarádku vážně zranil. K činu se doznal s tím, že nikomu nechtěl ublížit. Právnička Klára Long Slámová nyní na sociálních sítích odhaluje osobnost vraha. Podle všeho měl zálibu v nezletilých holčičkách... 

"Tak to je síla!" tak komentují lidé příspěvek právničky Kláry Long Slámové k detailům ohledně vraha z Doubice. Advokátka totiž na Facebooku zveřejnila odkaz na galerii fotografií, které podle všeho vytvořil právě Martin Ch.

"Martin Ch., ten, který se přiznal k vraždě 14leté dívky a pokusu o vraždu 16leté dívky, měl evidentně zvláštní zálibu v holčičkách," píše Slámová. Fotografie z odkazu a několika dalších pak pomáhají utvořit pohled na osobnost pětatřicetiletého vraha.

O něčem podobném ale promluvili již bývalí kolegové Martina Ch. "Pořád se chlubil, že získal přízeň té či oné náctileté slečny. Já mu vždy říkal, že jeho záliba je na kriminál,“ řekl Blesku jeden z nich.

Martin Ch. měl v noci ze soboty na neděli v chalupě v Doubici na Děčínsku zabít 14letou dívku. Její o dva roky starší kamarádku zranil tak vážně, že se sám domníval, že je mrtvá. Proto ji odvezl na opuštěné místo, kde ji vyhodil. Naštěstí ji ráno našel hostinský, který zavolal záchranku.

Martin Ch. byl dopaden krátce na to - dívka totiž i přes vážná zranění vypověděla, co se stalo. Vrah se k činům doznal a soud ho v úterý poslal do vazby.

..krakonos500 ( 2. října 2017 11:07 )

Lžeš jako správný kramnokonečník. Pozůstalým má Kramný zaplatit miliony, prolhaná Svobodko. Těch 700.000,-Kč mají zaplatit pozůstalí Slámové jako honorář za její "služby", lhářko.

VerkaSvobodka ( 29. září 2017 13:30 )

Nelži milovníku vraha Kramnýho ! 700tis má Kramný zaplatit pozůstalým, nikoliv Slámový. Tak bacha na hubu debílku .

..krakonos500 ( 27. září 2017 15:40 )

Slámová slídí po mrtvých holkách, na kterých parazituje. Mrtvé holky Kramné jí vynášejí bezpracných 700.000,-Kč.

mim33 ( 27. září 2017 15:11 )

Advokátka Klára Slámová působí taky silně důvěryhodně. Své fotky, které má na Facebooku bych čekal spíš v nabídce erotických serverů než u advokátky.

pajato73 ( 27. září 2017 13:39 )

tak ho nahlas administratovi, ja to udelala u jineho clanku taky. Ale asi to trva.... myslim si, ze je to byvaly CARMIN

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání