Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dobrosrdečná policistka nakojila dítě obžalované ženy: Ta se dojetím rozplakala

Autor: lm - 
28. září 2017
21:14

Laskavá čínská policistka si získala srdce celého internetu. Když strážkyně zákona byla požádána, aby se postarala o čtyřměsíční miminko ženy, která stanula před soudem, rozhodla se úkol splnit až za hranice svých povinností.

Chao Li-na pracuje jako policistka u soudu ve městě Ťin-čung v čínské provincii Šan-si. V sobotu 23. září zrovna měla službu, když tu před soudem stanula žena, která je spolu s dalšími 33 lidmi obžalována z »podvodného získávání finančních prostředků«. Žena se k soudu dostavila s malým čtyřměsíčním miminkem, které ale začalo plakat. Sympatická policistka ani chvíli neváhala a přispěchala nešťastné matce, která nemohla své dítě utěšit, na pomoc.

„Dítě nepřestávalo plakat a všichni jsme měli obavy. Sama jsem čerstvě matkou a bylo mi jasné, jak to jeho maminku muselo zneklidňovat. Přemýšlela jsem jen nad tím, jak to malinké dítě co nejlépe uklidnit,“ popsala Chao Li-na.

Jelikož bylo miminko hladové, policistka požádala matku o svolení a její dítě nakojila. Celou scénu zachytili její kolegové a laskavá policistka si získala srdce milionů lidí na internetu. Dojatá byla i samotná maminka, která se po příchodu ze soudní síně rozplakala. „Myslím si, že každý policista by na mém místě udělal to samé. Kdybych byla tou matkou, doufala bych, že někdo mému děťátku také pomůže,“ reagovala na chválu skromně policistka. 

 

 

bullshit ( 29. září 2017 12:17 )

To mi připomnělo jeden vtip: Jé babičko, Vy ještě máte mlíčko... To není mlíčko, to byl jen obrovský beďar...

krtek. ( 28. září 2017 22:08 )

jasan, kazdy policista by udelal to same alespon ten ktery by mel zdrovna mleko

Zobrazit celou diskusi