A důvod je jasný. Členové královské rodiny totiž musí dodržovat určitá pravidla, byť jsou nepsaná. A veřejné projevy náklonnosti jsou považována za nepřípustné. Podle deníku The Sun je toto přesným důvodem, proč se princ William a vévodkyně Kate nikdy na veřejnosti nedrží za ruku, nebo se dokonce líbají.

Proč ale stejná pravidla neplatí pro jeho mladšího bratra Harryho? V době, kdy se Harry držel za ruku s Meghan během Invictus her v Kanadě, už bylo po oficiálním uvítáním a princ se tak necítil „v práci“. Tudíž se mohl chovat tak, jak si přál on sám.

Navíc Harry s Meghan dosud jen randí a jsou na začátku vztahu, proto je po něj obtížnější svou náklonnost ke krásné brunetě skrývat.

„Je jasné, že William a Kate jsou si blízcí, ale necítí potřebu projevovat to na veřejnosti, zejména na oficiálních setkáních. Harry a Meghan jsou v čerstvém vztahu, a proto si lásku chtějí dokazovat častěji,“ řekl The Sun odborník na řeč těla Robin Kermode.

V případě ale, že si Harry vezme svou přítelkyni za manželku, nepsaná pravidla královské rodiny o veřejné projevy náklonnosti bude muset bezpodmínečně respektovat. A zatím to vypadá, že tím, že se s Meghan oficiálně již ukázal, dává jasně najevo, že to s ní myslí vážně. 

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá! hellogiggles.com

Fotogalerie
25 fotografií