Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Obézní chůva (150 kg) rozdrtila holčičku (†9): Za trest si na ni sedla

Autor: lm - 
18. října 2017
13:21

Bezmála 150kilová chůva rozdrtila svou devítiletou sestřenici poté, co si na ni za trest sedla. Holčička zemřela v nemocnici, patrně na infarkt. Její chůva byla zatčena a obviněna z vraždy a týrání dětí.

K otřesnému případu došlo na Floridě. Rodiče holčičky si zavolali Veronicu Green Poseyovou (64), aby umravnila jejich zlobivou dceru Dericku (†9). Matka Grace Joan Smithová (69) na policii vypověděla, že chůva holčičku udeřila pravítkem a železnou trubkou, holčička ale stále vyváděla. Když si pak sedla do křesla, její téměř 150kilová sestřenice si za trest sedla na ni.

Veronica Green Poseyová podle policie na dívence seděla dlouhých deset minut. Holčička si měla stěžovat, že nemůže dýchat, ale její krutá chůva čekala ještě další dvě minuty, než se zvedla. Když pak zjistila, že dívenka nedýchá, začala ji resuscitovat a zavolala záchranku. Už bylo ale pozdě a Dericka v nemocnici zemřela. Nejspíš ji zabil infarkt.

Sestřenice byla obviněna z vraždy a týrání dětí. Policie zadržela i Grace Joan Smithovou a Jamese Edmunda Smithe (62), kteří jsou podle rodného listu rodiče dívenky. Ti čelí obvinění ze zanedbání péče, protože týrání neohlásili.

Video: Chůvy strčily miminko do ledničky.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání