Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilá řidička zabila mámu šesti dětí: Oběť se vracela z porodnice

Autor: ljš - 
22. října 2017
21:59

Dvě rozkošné holčičky a další čtyři děti budou vyrůstat bez mámy! Katie Evans zemřela při tragické nehodě v Kalifornii, kterou způsobila zřejmě opilá řidička. Žena se přitom vracela z porodnice, kde byla svá předčasně narozená dvojčátka navštívit.

Ze zavinění tragické nehody, ke které došlo 6. října nedaleko města Santa Clarita, byla tento týden obviněna jednadvacetiletá Alexia Cina. Podle policie překročila nejméně trojnásobně povolenou rychlost a ztratila kontrolu nad vozidlem, kterým pak smetla sedmaatřicetiletou mámu šesti dětí.

Ta byla právě na cestě z nemocnice, kde byla navštívit svá nedonošená dvojčátka. Krom osmitýdenních holčiček po ní ale zůstaly ještě další čtyři děti: dvanáctiletý Spence, o rok mladší Travis, devítiletý Nathaniel a dvouletý Gideon, o které se bude muset nyní postarat její zdrcený manžel Jacob.

"Naposledy jsem s Katie mluvil v 11 hodin včera večer. Volala mi, aby mi řekla, že vyráží domů. Hodiny mezi půl třetí v noci a půl šestou ráno byly ty nejdelší v mém životě," řekl. Pak bohužel přišla ta nejhorší zpráva. Na narození holčiček přitom čekala 15 let.

Mladá řidička byla podle amerických médií obviněna ze zabití a řízení pod vlivem alkoholu. V krvi měla podle šerifa víc než dvě promile alkoholu, povolený limit je přitom 0,8 promile. Na soud bude ale čekat na svobodě, byla totiž propuštěna na kauci 200 tisíc dolarů.

Přátelé rodiny nyní rozjeli foundraisingovou kampaň a snaží se pro Jacoba a děti sehnat co nejvíc peněz, které by jim pomohly překonat těžkou situaci.

Video: Dívka (†3) zemřela při autonehodě. Seděla na klíně nepřipoutaného otce:

 

sores ( 23. října 2017 09:23 )

Bez soudu okamžitě tu vražedkyni zabít také aby už nemohla škodit!!! Nepárat se s takovými podlidi co kašlou na zákony!! Rovnou jí posadit na elektr.křeslo!

msml20 ( 23. října 2017 08:49 )

Na té paní je vidět, že se o své děti dokázala s manželem postarat. A věřím tomu, že se to podaří i manželovi a širší rodině. A je dobře když mají inteligentní a slušní lidé hodně dětí než hlupáci jedno. Ono snad není dnes problém mít jedno či žádné.

europa ( 23. října 2017 05:48 )

Šest dětí, jo? No to je tedy síla. Silně mi to připomíná jisté etnikum. Táta si holt mákne, ale dobře mu tak, neměl naflákat tolik harantů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání