Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Marka (†29) brutálně zavraždila jeho přítelkyně: Pak pro něj plakala na Facebooku

Autor: rc - 
21. října 2017
18:00

Přivázali ho k posteli, zacpali ústa, pokousali, udeřili tágem na billiard a nakonec pobodali! Soud v Anglii odsoudil na doživotí Zoe Warren (20), která spolu s kamarádem Keiranem Adeyem brutálně zavraždila svého přítele Marka Shawa (†29).

Motivem brutální vraždy, která se odehrála v anglickém Newcastlu, měl být dluh, který dělal pouhých patnáct liber ( v přepočtu 430 Kč)! Mark Shaw měl totiž své přítelkyni Zoe Warren ukrást 10 liber, které měl mít na drogy a svému kamarádovi Keiranovi dlužit 5 liber. Trojice se kvůli penězům pohádala, ovšem konflikt neskončil pouze u slovní potyčky.

Zoe a Keiran Marka v jeho domě svázali, dali mu do úst roubík, zbili ho, udeřili tágem na biliard a nakonec mu zasadili několik ran nožem. Podle The Mirror měl devětadvacetiletý muž na těle šestaosmdesát ran. Nemilosrdnou vraždu se poté dvacetiletá vražedkyně snažila zamaskovat. „Miluju tě. Byl jsi můj nejlepší přítel, ale v prvé řadě spřízněná duše. Chci se probrat z té noční můry. Nikdy na tebe nezapomenu. Miluju tě, Marku,“ napsala na Facebook po vraždě. Policii však neošálila. Warren spolu se svým komplicem skončili u soudu a oba dva byli odsouzeni na doživotí.  

VIDEO: Vražda novinářky Daphne Caruanové Galiziové.

Simmie1994 ( 21. října 2017 21:44 )

Docela bych si přečetla co ona napsala, kdyby uměla psát normálně anglicky.

marianskelazne ( 21. října 2017 18:12 )

mrcha uz od pohledu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání