Nepříjemné překvapení čekalo na modelku Vlaďku Erbovou, když začala řešit nepříjemné telefonáty a smsky s mnohdy nechutným obsahem. „Já jsem se obratem snažila to nějak zastavit, protože to chviličku vypadalo, že budu muset po dvaceti letech zlikvidovat svůj telefon, který mě ve své podstatě živí,“ řekla Blesk.cz Erbová.

Neznámý pachatel totiž založil na internetu profil, který se vydával za osobu Vlaďky Erbové s tím, že nabízí eskortní služby. To krásné brunetce způsobilo mnoho problémů, kvůli kterým se rozhodla povolat právníka a policii. Ti už danou věc řeší.

Nastalou situaci považujeme za velmi vážnou, určité právní kroky již byly učiněny, a z toho důvodu nemohu v této chvíli věc blíže komentovat, neboť je v šetření příslušných orgánů. Klientka se bude bránit jak prostředky trestního práva, tedy trestním oznámením, tak prostředky práva občanského, pravděpodobně formou žaloby na ochranu osobnosti, uvedla advokátka Karolina Zelenková, která má celou věc na starost. Pachatel se má tedy na co těšit. 

VIDEO: Vlaďka Erbová promluvila o rozvodu.

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Na snímcích webové stránky, kde má Vlaďka vytvořený falešný profil, jsou použity dvě její fotky, což má dokazovat, že placené služby společnice má poskytovat právě ona. Dále zde figuruje také její křestní jméno, což tuto domněnku ještě podporuje. Na stránce jsou také k vidění údaje o modelčině postavě, ty však s realitou mají pramálo společného. „Nebyla to moje iniciativa. Rozhodně to není tak, že bych se chtěla tímto způsobem nabízet ani si tímto způsobem přivydělávat,“ řekla pro Blesk.cz sama Erbová. 

Fotogalerie
70 fotografií