Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Stařík (77) přiškrtil dívku (23) na prvním rande: Stěžovala si, že lhal o svém věku

Sedmasedmdesátiletý muž napadl na prvním rande dívku (23), která si stěžovala, že na internetu lhal o svém věku.
Sedmasedmdesátiletý muž napadl na prvním rande dívku (23), která si stěžovala, že na internetu lhal o svém věku.  (Autor: Policie)
Autor: lm - 
30. října 2017
22:30

Sedmasedmdesátiletý Richard Schmitt z americké Virginie napadl třiadvacetiletou ženu na jejich prvním společném rande. Dívka si totiž stěžovala, že na internetu lhal o svém věku, a řekla mu, že mohou být maximálně přátelé. Muž byl zadržen.

K napadení došlo minulý týden v úterý ve městě Newport Newson. Dívka se seznámila se starším mužem přes seznamku Plenty of Fish, ale když zjistila, kolik mu doopravdy je, odmítla ho a řekla, že mohou být jen přátelé. Richard Schmitt ji ale přemluvil, aby s ním šla ještě do obchodního domu, a to byla osudová chyba.

Muž tam dívce koupil oblečení v hodnotě 400 dolarů (8,8 tisíce korun) a poté ji vyprovodil zpět domů. U dveří ale začal požadovat, aby mu vše vrátila, včetně košile, kterou měla na sobě. Dívka odmítla a v tu chvíli se na ni stařík vrhnul, povalil ji na zem a začal ji škrtit. Ženě se ale podařilo vymanit a zavolala na něj policii.

Schmitt u výslechu tvrdil, že vše proběhlo trochu jinak a první napadla ona jeho. Policistům řekl, že když si přišel pro oblečení, začali se hádat a mladší žena si před něj stoupla a uhodila ho do obličeje, poté ztratil rovnováhu, a když se natáhl, aby se něčeho chytil a nespadl, omylem ji chytl za krk. Stařík ale nedokázal vysvětlit, jak dívka skončila na zemi a on nad ní. Muž byl zadržen a obviněn z napadení.

Šokující video: Školák (15) z Loun brutálně zbil dva chlapce

Video  Šokující video: Školák (15) z Loun brutálně zbil dva chlapce.  - Facebook
Video se připravuje ...

sores ( 31. října 2017 09:55 )

Stařec by měl být rád že vůbec v jeho věku ještě žije a ne balit tak mladou pedo.fil.

jany ( 31. října 2017 09:37 )

*** doufala ze z nej vyrazi hadry

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání