Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena trpěla bolestí hlavy: Neuvěříte, co živého jí lékaři vytáhli z ucha!

Autor: aba - 
5. listopadu 2017
07:25

Trpěla bolestí hlavy a ani silné prášky nezabíraly. Žena z Indie už začínala být zoufalá, a tak vyhledala lékařskou pomoc v nemocnici. Zvláštní bylo, že její potíže začaly, až když jednou usnula na verandě. Když se jí doktoři podívali do ucha, zůstali jak opaření.

Lekshmi L. z oblasti Karnataka v Indii jednou odpoledne na chvíli usnula na verandě. Když se probudila, sužovala ji bolest hlavy a nepříjemný pocit v uchu, který šlo špatně identifikovat. Požádala svou dceru, aby jí do ucha posvítila, ale nic nebylo vidět.

Prášky na bolest nezabíraly a když Lekshmi začala z bolesti blouznit, vzal ji její manžel do nemocnice. Tam jí doktoři posvítili do ucha a nestačili se divit. Za světlem začal z ženina ucha lézt pavouk.

To, jak osminohé zvíře leze z ucha, nafilmovali a šokující video se začalo šířit po sítích. Podle doktora je normální, že lidé chodí na pohotovost s bolestí ucha, ale je velice neobvyklé, aby v kanálku přežíval živý tvor.

"Byla jsem zděšená, protože jsem cítila, jak se to zvíře hýbe uvnitř ucha. Ta bolest mě znehybňovala. Nemohla jsem myslet na nic jiného a byla jsem k smrti vystrašená, když doktoři potvrdili, že mám v uchu pavouka," vypráví žena o hrůzném zážitku.

Parazita se lékařům ale podařilo z ucha vyndat a žena teď bude určitě opatrnější, až bude příště usínat na verandě.

obessenalucerne ( 5. listopadu 2017 22:55 )

Nejhnusnější je carmin ve všech svých niccích.

ferdiznac ( 5. listopadu 2017 14:48 )

Ucho je hnusnější než pavouk.

sigenius ( 5. listopadu 2017 11:32 )

žena teď bude určitě opatrnější, až bude příště usínat na verandě... -Jasně, hlavně se plně věnovat usínání a ničím se nerozptylovat. Velkým nešvarem při usínání je používání mobilních telefonů.

Zobrazit celou diskusi