Skandální odhalení ohledně fotbalisty a známé moderátorky vyplynulo z vyšetřování kriminalistů. Prý na ně mají ukazovat kamerové záznamy z banky, v níž byla platba za vyvěšení nechutných falešných profilů provedena. Stojí za tím skutečně oni dva?

V obsáhlém vyjádření pro Blesk.cz nyní Vlaďka Erbová vše potvrdila:

„Ke kauze, která je stále v šetření Policie České republiky a ke které se tedy nemohu blíže vyjadřovat, chci sdělit pouze to, že mám od PČR informaci o záznamu z kamerového systému banky, kde proběhla platba erotického, fiktivně založeného, inzerátu.

Je mi na zvracení z toho, že se můj bývalý manžel, nepříliš technicky a počítačově zdatný, s nímž jsem roky žila a mám s ním syna, účastní společně se svou partnerkou, která je sama matkou, systematických útoků na mou osobu a společně se snaží o dlouhodobé poškozování mé osoby a mého mediálního obrazu, který za normálních okolností živí mě i mé děti.

VIDEO: Kristelová o Řepkovi: Je to módeman, v koupelně bývá déle než já!

Video
Video se připravuje ...

Kristelová o Řepkovi: Je to módeman, v koupelně bývá déle než já! David Turek, Lukáš Červený

Vzhledem k tomu, jak situace graduje, mám hrůzu z toho, jak na celou věc bude jednou nahlížet můj syn, za jaký vzor bude považovat svého otce, který se k podobným zrůdnostem propůjčí a kam až bylo myšleno, aby tyto věci došly.

Jsem zděšena z toho, jakými lidmi jsou můj bývalý manžel a jeho partnerka, kterou – jak jsem neustále upozorňována v e-mailech – nezajímám, ale přesto se veřejně vyjadřuje negativně na mou adresu, jak právě ona je tou příkladnou matkou. Vzhledem k tomu, že můj bývalý manžel prokazatelně nepíše sám ani e-maily, ani statusy na veřejných sítích, je současná partnerka mého bývalého manžela pravděpodobně aktivní součástí útoků, urážek, vulgarismů, kterých mám za poslední týdny až měsíce plné e-maily a které negativně zasahují do života mých dětí a mé rodiny.

Jsem šokovaná tím, jak může otec na rok odříznout ze svého života syna, kterého dle svých vyjádření miluje, nezajímat se o něj, nikdy neplatit výživné a jak se jeho partnerka, která má sama dceru a neustále sama sebe prezentuje jako skvělou matku samoživitelku, něčeho takového může účastnit pravidelně a systematicky po dobu několika měsíců.

Doposud jsem se nikdy mediálně k podobným věcem nevyjadřovala, protože jsem chtěla chránit především svoje děti. Události posledních měsíců jsou ale natolik za hranou morální lidskosti, že jsem nucena řešit věci razantněji, zejména pokud nechci, aby měly zásadní vliv na zdraví a také na život mých dětí. A bohužel jsem nucena řešit je i veřejně. Dle mého názoru mě tenhle útok měl poškodit i u začínajícího soudního řízení ohledně výživného a styku s naším nezletilým synem Markusem. Vlaďka Řepková Bahenská“

Na exmanžela Vlaďky a jeho blond přítelkyni navíc ukazuje i adresa počítače, z něhož kdosi chatoval s muži toužícími po sexu na webu Amateri.com a utvrzoval je v přesvědčení, že se jedná o Erbovou. Erotická komunikace měla probíhat z hotelu Légère Hotel Luxembourg, kde v danou dobu bylo ubytované mužstvo Amfory a rovněž Řepka s Kristelovou. „Ano, to mohu potvrdit,“ stvrdila informace Blesk.cz zoufalá modelka.

Řepka: Je to nesmysl!

Tomáš Řepka se k celé věci vyjádřil už ve chvíli, kdy bylo spojení pornoútoků s jeho osobou poprvé naznačeno. „To je nějaký nesmysl. Vůbec nevím, o co jde. Kauzu jsem jen zaregistroval, ale to, že bych s tím měl něco společné, tak to je kravina. Jestli mě někdo obviňuje, budu to muset předat svým právníkům,“ řekl už včera.

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
75 fotografií