Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž (21) si do svalů píchá nebezpečnou látku, aby zlomil rekord v kulturistice: Zaplatí za to mrtvicí, varují odborníci

Autor: aba - 
12. listopadu 2017
19:01

Jednadvacetiletý Rus Kirill Tereshin má od léta novou zálibu. Píchá si do svalů na ruce nebezpečnou látku, olej synthol, který ho může i zabít. Ani čtyřicetistupňové horečky, kterými poté trpěl, ho neodradily od napíchání litrů oleje do těla.

"Měli by ho zavřít na psychiatrii a začít léčit," píše jeden komentující pod fotky Kirilla na sociálních sítích, kde se muž rád chlubí svými svaly. Jenže jediný pohled na něj vám řekne, že proporčně je na jeho těle něco špatně. Mladý Rus si totiž po propuštění z armády začal v létě píchat do svalů na rukách velmi nebezpečný olej synthol, který používají kulturisté na zvětšení objemu svalů, ačkoliv na síle jim to nijak nepřidá. Sval totiž není vyvinutý sám o sobě a "vyrostl" pouze po napíchaném oleji.

Kirillovy bicepsy už mají obvodově šedesát centimetrů, o celých 26 víc, než když s olejem začal, a nemíní jen tak skončit. Nejprve si do svalů píchal "jen" 250 ml. syntholu, ale svaly se mu zvětšily jen o pro něj zanedbatelné tři centimetry. "Abyste dosáhli téhle velikosti, musíte si napíchat litry. Když jsem s olejem začal, dostal jsem horečku. Měl jsem čtyřicítky, ležel jsem v posteli a myslel si, že umřu. Nakonec to ale všechno dopadlo dobře," vypráví  Tereshin.

Od léta přibral šest kilo a je nadmíru spokojený. Rád se chlubí svými svaly na sociálních sítích, kde ale lidé vyjadřují obavy o jeho zdraví. Spousta z nich to považuje za vysloveně ošklivé. Doktoři ale zvedají varovný prst, protože Kirill si zahrává se zdravím. Synthol způsobuje embolii, poškození nervů, infekce, cysty ve svalech a mrtvici. Ačkoliv jsou škodlivé efekty oleje známy, spousta kulturistů je má v oblibě. K dostání jsou i volně na internetu.

Video: Cvičí celá rodina: Taťka si z dětí udělal činky

tgbg ( 13. listopadu 2017 07:35 )

Kdo jiný než rusák. Rusáci, zvláště jejich sportovci, podporovaní russkou vládou, jsou největší hyenistické podvodné skety.

DWRx ( 12. listopadu 2017 20:46 )

Nas er si rusáku!!!

y1xcvbnm ( 12. listopadu 2017 19:55 )

no to je hnus velebnisti, jdu blejt. Jeden ze sebe dělá Kena a druhý debila, strašné co jsou lidi schopni ze sebe udělat.

komodor ( 12. listopadu 2017 19:22 )

 Když ho máš malýho nezoufej strč ho do úlu a zabouchej...))))

prycsnima ( 12. listopadu 2017 19:11 )

 Dá se to stříkat i do ču rá ka ?

Zobrazit celou diskusi