V pořádně žhavém videu k Mansonově nové písni Kill4me si ostřílený herec Johnny Depp střihl poněkud nevšední roli. Z modelek Jocelyn Binder a Bailee MyKell Cowperthwaite strhával prádlo a proplétal se jejich nahými těly. U tří naháčů však nezůstalo. 

Brzy se do hry zapojil i samotný zpěvák Marilyn Manson a s Johnnym a modelkami si tak dali žhavou čtyřku. „Oběma nám bylo trochu trapně. Sice se známe dlouho, ale normálně si nádobíčko neočumujeme,“ svěřil se Manson o atmosféře natáčení. Na konci klipu se také objevují hořící trenýrky. „To je moje, Johnny mi spálil moje blbý trenky,“ stěžoval si Manson. 

Fanoušci Marilyna Mansona ho mohli nedávno navštívit na koncertě v pražských Holešovicích. Pokud však upřednostňujete Johnnyho Deppa, můžete se těšit na léto. 13. června 2018 vystoupí na Letišti Letňany se skupinou Hollywood Vampires, kde budou společně předskakovat rockové legendě Ozzymu Osbourneovi. 

VIDEO: Při jednom z koncertů zpěváka Marilyna Mansona došlo k nehodě. Na hudebníka se zřítily obří dekorativní pistole a kvůli zranění musel být dokonce převezen do nemocnice. 

Video
Video se připravuje ...

Na Marilyna Mansona spadly během koncertu obří dekorativní pistole. Zpěvák skončil v nemocnici. Youtube / BrooklynVegan

Fotogalerie
7 fotografií