Nechal ji na holičkách, když ho nejvíc potřebovala! „S manželem jsme se na začátku Tváře rozešli, takže mě moc nepodporoval,“ prozradila herečka. „Myslela jsem si, že je to zralý muž, který by nešel do něčeho, čím si není jistý,“ popsala Kohoutová své zklamání. Podle sociální sítě už má dokonce i nového přítele.

Zatímco Berenika nese zradu o 14 let staršího manžela statečně, její matka Irena Obermannová (55) nenechala na zeťákovi nit suchou. „Taky jsem se v něm zklamala! Tak to dopadá, když si mladá šťastná holka vezme starýho nešťastnýho chlapa. Rozhodně už nemám potřebu se s ním dál stýkat,“ řekla spisovatelka Blesku.

„Berenika má sice pověst rebelky, ale hrozně Pavla a jeho děti milovala,“ svěřila se nešťastná máma s tím, že její dcera byla na složitý rozchod nejdřív úplně sama. „Je mi hrozně líto, že jsem jí nemohla pomoct. To bylo pro mě nejtěžší. Dozvěděla jsem se to totiž v srpnu, když jsem byla v Maroku…“ posteskla si Obermannová.

„Strašně jsem ji obdivovala, jak zvládla ten nápor. Odstěhovat se, rozcházet se, hrát v divadle a do toho točit Tvář,“ řekla o Berenice její matka. Všechno zlé je ale pro něco dobré. „Dostala od něj zpátky svoje mládí. Vlastně žila životem usedlé ženy, a to se naštěstí změnilo, takže teď je jí určitě dobře,“ dodala Obermannová.

VIDEO: Berenika Kohoutová si zahrála Šíleně smutnou princeznu. 

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová bude nová „šíleně smutná princezna“! Dělala s ní maturitu! Vobdráčková

Fotogalerie
24 fotografií