V květnu 2018 mají britský princ s americkou herečkou oslavit svatbu, na kterou už se těší pomalu celý svět. Jasnovidka Kerrie Erwin se nyní v australské ranní show Sunrise (v překladu Úsvit) nechala slyšet, že by mohli novomanželé v příštím roce stihnout i počít prvního potomka. „Cítím tam na příští rok těhotenství, prozradila.

Vzápětí ale všem fanouškům dvojice zkazila radost, když dodala: „Ale vlastně si myslím, že jim to nevydrží. Dávám jim asi tak pět let. Cítím, že je mezi nimi hodně osobních věcí, protože jsou oba dva velmi silní jedinci. Právě jejich individualita tak prý nakonec bude stát v jejich společném štěstí. 

„Je to opravdu smutné. Přeju jim jen to nejlepší. Ale nevypadá to dobře, míní Erwin, která přitom loni královské rodině na rok 2017 věštila nemoc, skandál a smrt, což se nakonec nevyplnilo. Naopak se letos britská monarchie dočkala hned dvou radostných událostí - zásnub prince Harryho a těhotenství jeho švagrové, vévodkyně Kate.

Také ohledně jejího miminka už má prý věštkyně jasno. „Cítím, že je to holka, uvedla s tím, že má velkou radost, protože vždy milovala princeznu Dianu (†36), a proto přeje štěstí i jejím synům. I když mladšímu z princů podle ní manželství nevyjde, o Williama v tomto směru strach nemá. „Mám pocit, že jsou velmi dobrý pár. Jsou to spřízněné duše, dodala Kerrie.

Zvláštní ovšem je, že není jediná s tímto názorem. Alternativní léčitelka Simone Simmons pro změnu tvrdí, že je důvěrnicí tragicky zesnulé Diany, která k ní promlouvá ze záhrobí. Měla ji prý říct, že zatímco Kate je dokonalá, Meghan Markle není pro Harryho tou pravou.

VIDEO: Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“ @TheBritishMonarchy

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
84 fotografií