Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Odporné zdravotní sestry z Ruska pózují s umírajícími pacienty a lidskými orgány

Autor: shp - 
2. ledna 2018
19:29

Tohle chování překračuje jakékoliv hranice. Nejnovějším nechutným trendem v ruském zdravotnictví je pořizování selfie a dalších fotek s umírajícími pacienty nebo jejich orgány. Z Východu už hlásí několik případů, kdy se zdravotní sestry chlubily takovými nechutnými snímky na sociálních sítích.

Sestře Anně Kim hrozí postih, protože je vyšetřována za zveřejnění nechutných fotek s umírajícím pacientem. Kim si navíc vůbec nebrala servítky a promluvila o poměrech v nemocnici nacházející se v Sachalinu.

Tamní lékaři prý pomáhají pacientům pouze tehdy, pokud se jim chce. „Pokud vám nechtějí pomoci, jste ztracení. Vy**rou se na vás,“ napsala. „Někteří pacienti zešílí. Přivážeme je pak k postelím. Ale je to OK, takový je život,“ dodala.

Další opovrženíhodný případ se odehrál před časem v Kazani. Tehdy dvacetiletá Gulnaz Yalalova pózovala s vyoperovanou slezinou pacienta. A hned vedle nahrála na sociální síť svoji fotku v plavkách. Bylo jí uděleno oficiální pokárání za nedospělé chování.

V Alexandrově zase dvě sestry pózovaly vedle pacientky v bezvědomí. Na její nohy poté házely kroužky. Tatiana Katayeva a Marina Shibanova se pak hájily: „Bylo to jenom z legrace, aby naše zaměstnání nevypadalo pořád tak smutně.

Obě byly oficiálně pokárány a bylo jim uděleno varování, ale o své místo nepřišly. A to je na tom celém nejhorší. Nikdo nebyl za své odporné chování potrestán. Ruské zdravotnictví je totiž v dezolátním stavu. Sám prezident Vladimir Putin prohlásil, že je prioritou země zlepšit jeho stav.

Video: Tato zdravotní sestra má srdce na správném místě. Jako dítě zvítězila nad rakovinou, dnes pomáhá dětem na onkologickém oddělení.

doktormediciny ( 24. srpna 2018 09:24 )

Ja teda nevim, ale je tzo tak strasne.Ja si myslim, ze ne. Kdyz ty sestry chodi dlouhe mesice a roky kolem umirajicich, tak se snazi o trochu povyrezeni...Ja bych to neviderl jasko doslova odporne... 

berlin71 ( 3. ledna 2018 09:00 )

Nesnasim rusaky a hlavne toho jejich Putina

deratizater ( 3. ledna 2018 05:19 )

Ruské sestry si udělaly selfíčko s pacienty o které se starají jak mohou nic zrůdného bych za tim neviděl.Že i naších nemocnicích ze kterých se udělaly akciové společnosti kde zisk je prioritou není drahá léčba pro každého poznal každý kdo není milionář.Mimochodem spusta ruských sestřiček pracuje i v Česku ,jsou obětavé a je s nimi velká spokojenost.

villon ( 3. ledna 2018 00:08 )

Tohle se může dít jen v Rusku.

oliiiii3 ( 2. ledna 2018 21:39 )

ČUBKY HNUSNÝ RUSKÝ,POVĚSIT JE ZA ČURYNU A NECHAT SE S NĚMA VYFOTIT, ŠPÍNY.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání