Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Clintonovým hořel dům. Jestli byli doma, není jasné. Příčinu požáru policie tají

Autor: ČTK, vei - 
3. ledna 2018
22:29

Kvůli požáru zasahovali hasiči ve středu v domě bývalého amerického prezidenta Billa Clintona a jeho manželky Hillary. Policie pouze zveřejnila, že nikdo nebyl zraněný. Není ani jisté, zda bývalý první pár Spojených států byl v době požáru v domě. 

Oznámení o požáru obdrželi hasiči ve 14:50 místního času (20:50 SEČ), po zhruba půlhodině byly plameny uhašeny. Rozsah škod nebyl zveřejněn, politice nesdělila ani příčinu požáru.

Video  Hilary Clinton nezvládala nástup do letadla v Jemenu a upadla.  - /Youtube/
Video se připravuje ...

Clintonovi žijí ve městě Chappaqua ve státě New York. Dům podle místních médií koupili za 1,7 milionu dolarů v roce 1999.

Dům postavený v roce 1889 má pět ložnic, bazén a velikánkou zahradu. Na podzim v roce 2016 koupil bývalý prezident za 1,16 milionu dolarů také dům na sousedním pozemku, který má čtyři ložnice. 

draco17 ( 4. ledna 2018 09:08 )

Satanistům v USA začala válka o přežití,všichni budou stíháni a jejich majetek likvidován,nejsou první ani poslední viz.Californie,stané právo v Chicagu atd......už bylo na čase,opičák Obama se s svým transsexuálním tvorem Michele požádal o azyl ve Velké Británii...stejně ho dopadnou

Zobrazit celou diskusi