Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Škodovka zbořila internet: Reklamní spot plný vrtění ramen má miliony zhlédnutí

Video se připravuje ...
Autor: Darina Jíchová - 
5. ledna 2018
19:10

Škodovka boduje. Nová reklama společnosti Škoda Auto Tchaj-wan „zbořila“ internet. V novém spotu vystupují showmani Kiki a Choo Choo, kteří oslavují auta a tanec. Podmanivá melodie a jejich trhavé taneční pohyby se lidem rychle vryly do paměti.

Česká centrála společnosti uvedla, že je to čistě akce jejich tchaj-wanského importéra a že její úspěch sledují. Evropané jsou většinou zvyklí na klidnější reklamy, které se zaměřují spíše na bezpečnost auta. Bláznivá show ale poukazuje na to, že škodovky patří zvláště v asijských zemích, jako je Indie, Čína a právě Tchaj-wan, mezi prvotřídní automobily.

Reklama na škodovku:

Do Tchaj-wanu se česká auta dováží teprve pár let a tamější marketing chtěl na značku pravděpodobně upozornit, což se jim rozhodně povedlo. Video mělo během pár dní miliony zhlédnutí. Kiki a Choo Choo pak přidali ještě instruktážní video – evidentně škodovka a vrtivá ramena k sobě na Tchaj-wanu už patří.

bernadette ( 6. ledna 2018 15:09 )

Docela přiblblá reklama, ale jiná země, jiný mrav. Třeba se v Asii smějí, až se za břicho popadají

Michal Walter ( 5. ledna 2018 19:50 )

Je to něco jiného v představování vozidel než jsme zvyklý, ale srandovní a reklamní spot vytěžil maximum co mohl. Jen tak dál a nejen Škodovka.

Zobrazit celou diskusi