Pětatřicetiletá travesti hvězda pořadu RuPaul's Drag Race asi chtěla předvést bombastický výstup a pozornost, nutno říct, že se jí to povedlo. O všechno se postarala drobná „nehoda“, když jí hned v prvních vteřinách příchodu před kamery spadla sukně, a skandál byl na světě.

Ačkoli se při celém incidentu tvářila zpěvačka zděšeně, zatímco se diváci bavili, sociálně sítě zaplavily i stížnosti, že byl celý výstup zcela určitě nahraný a Courtney chce jen víc pozornosti, než si ve skutečnosti zaslouží. „Prostě mi spadla sukně. Spadla mi na zem, když jsem šla po schodech, a každý viděl můj zadek.“ Při jejím teatrálním vystoupení bylo očividné, že překvapení a stud jen předstírala.

Courtney Act, vlastním jménem Shane Gilberto Jenek se proslavila jako zpěvačka a travesti umělkyně v roce 2003, když vydala singl Rub Me Up. Od té doby je oblíbeným hostem v mnoha televizních show.

VIDEO: Podívejte se na oscarové trapasy.

Video
Video se připravuje ...

Když se v Hollywoodu nedaří: Top 10 trapasů na Oscarech Markéta Volfová, Lukáš Červený, reuters, hudba: hudebnibanka.cz/Giovanni Cristiani, Antonello Vannucchi, Giorgio Rosciglione, Francesco Santucci - Thanks To Oscar

Fotogalerie
1 fotografie