Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muž s půlmetrovým penisem je podvodník: Jeho lež má o dost kratší nohy!

Autor: bop - 
7. ledna 2018
09:47

Roberto Esquivel Cabrera (54) se proslavil tím, že se mu v kalhotách „bimbá“ vlastně jakási zakrslá třetí noha. Kvůli své chloubě je dokonce vedený jako invalida, protože mu překáží ve vykonávání většiny zaměstnání. Teď se však ukázalo, že všechno není, jak se zdá… Podle odborného vyšetření je totiž slavný penis ve skutečnosti mnohem menší!

Není divu, že takováto anomálie přitáhla pozornost odborné veřejnosti. Lékař Jesús Pablo Gil Muro se jal obří penis vyšetřit. Hned z kraje ale přišly komplikace… Cabrera odmítl ze svého pyje odstranit obvazy a bandáže a ukázat mu obnaženou pokožku. 

„Když jsem sem poprvé přišel, abych udělal CT vyšetření, můj první dojem byl, že jde o velmi neobvyklý a jedinečný případ. Nikdy jsem neviděl pacienta, jako je Roberto,“ svěřil se doktor pro The Daily Mail. 

„Tomografické vyšetření však odhalilo, že jde ve skutečnosti o velmi rozsáhlou předkožku. Sahá téměř ke kolenům,“ pokračoval lékař. „Penis samotný má ovšem asi 16–18 cm od stydké kosti,“ uzavírá. Nejde navíc ani o žádnou vrozenou mutaci. Mexičan je svým penisem natolik posedlý, že na něj pravidelně zavěšuje závaží a předkožku si tak úmyslně vytahává. 

Kvůli extrémním rozměrům svého mužství nemůže mít Roberto Esquivel Cabrera pohlavní styk a tedy ani potomky. Operaci, která by jeho penis zmenšila, však rázně odmítá. Raději prý bude mít penis větší než všichni ostatní. 

Cabrera, který žije ze sociálních dávek, se díky svému penisu cítí výjimečný. Nevadí mu ani nezaměstnanost. Doufal totiž, že by se mohl uchytit v americkém pornoprůmyslu. Nabídku dostal dokonce i z Prahy, ze společnosti YouPorn. Scéna, ve které by se měl objevit, by však měla být spíš komická než erotická. 

„Jsem šťastný ze svého penisu, neznám nikoho, kdo má velikost, jako mám já. Rád bych byl zapsán v Guinnessově knize rekordů, ale oni neuznávají tento rekord,“ prohlašuje Cabrera. Jeho rekord nemůže být uznán, protože si Cabrera penis zmrzačil nepřirozeně. Oficiálním majitelem největšího penisu tak nadále zůstává Jonah Falcon (47) z New Yorku se svými 35 centimetry.

VIDEO: Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis?

Video  Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis?  - Adam Balažovič/BPŽ
Video se připravuje ...

VIDEO: TOP 10 oplzlých virálů o sexu: Zařízlé plavky a ňadra čekající na vaše kliknutí.

Video  TOP 10 oplzlých virálů o sexu: Zařízlé plavky a ňadra čekající na vaše kliknutí  - Blesk TV
Video se připravuje ...

 

moiaza ( 7. ledna 2018 13:15 )

Socane68, píšeš, že největší ko.kot je Zeman s Ovčáčkem. Proč dva? Vždyť mega ko.kot jsi Ty sám. Nemusíš přibírat ani Kalouska.

aIIahakbar ( 7. ledna 2018 12:11 )

Neboj, my jsme tě poznali i pod hvězdičkama.

Krysinka ( 7. ledna 2018 11:09 )

Na psychiatrii s ním!

moiaza ( 7. ledna 2018 10:36 )

Největšího ko.kota má ČR. Kalouska!

Zobrazit celou diskusi