Dramatická scéna z prvního letošního dílu Ordinace se točila v bývalém mlýně ve Stříbrné Skalici u Jevan. „Byly tam ztrouchnivělé trámy, propadlá podlaha a už jen samotný pohyb herců a štábu po ní nebyl úplně bezpečný,“ uvedl pro deník Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.

Podle něj se navíc natáčení pořádně prodražilo. „Dalo by se bez nadsázky říct, že statisíce vyletěly vzduchem. Bylo to jedno z nejdražších natáčení loňského roku,“ prozradil zdroj.

Seriáloví manželé Petr a Andrea Hanákovi v ději coby záchranáři na místě zasahují a riskují vlastní zdraví. „Hanák sice jako zázrakem přežije, jeho boj o život ale bude pokračovat v nemocnici,“ dodal zdroj ohledně děje seriálů. Jejich představitelé Radim Fiala a Klára Cibulková (42) přitom vše museli zvládnout bez kaskadérů. Ačkoliv při samotném výbuchu herci samozřejmě nesměli být na place, stejně došlo ke zranění.

„Nešikovně jsem šlápl do díry, kterou jsem neviděl, a odneslo to koleno. Viděl jsem všechny svatý!“ vzpomínal Radim, který už je naštěstí v pořádku. Také jeho seriálový kolega Miroslav Etzler (53) na tom poslední dobou nebyl zdravotně nejlépe. Kvůli oboustrannému zápalu plic musel před koncem roku do nemocnice. Teď už je ale představitel doktora Karla Rytíře zase v plné síle, a tak se 4. ledna vrátil do ateliérů a začal znovu natáčet Ordinaci.

VIDEO:  Dusno v Ordinaci v růžové zahradě: Rvačka Rychlého a Etzlera

 

Fotogalerie
41 fotografií