Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka brutálně zbila dcerku (3): Za vlasy ji držela ve vzduchu a tloukla hlava nehlava

Autor: shp - 
9. ledna 2018
13:37

Jako matka z pekla se předvedla nejmenovaná Argentinka. Na internet se totiž dostalo video, na kterém týrá svou teprve tříletou dcerku. Z toho, co jí provedla, se zvedá normálním lidem žaludek.

K týrání dítěte docházelo v argentinském městě Bahia Blanca. Matka dceru obvinila z toho, že jí ukradla tablet. Dítě ale vše popíralo. „Proč si nepamatuješ, kde necháváš věci,“ ječí žena na vystrašenou holčičku.

Dej mi ten tablet, měla jsi ho támhle na stole, když jsem přišla. Dej mi ho, nebo tě zabiju,“ řvala matka na svou vlastní dceru. Pak ji začala bít a kopat. Když dítě neřeklo, kde se tablet nachází, chytila ho žena za vlasy a začala ho za ně tahat.

Tahala tak silně, že dceru zvedla do vzduchu a dítě tak viselo jen za své vlasy. Holčička plakala bolestí a strachem. Poté, co se video dostalo na internet, si na matku z pekla posvítila sociálka. Holčička i její dva sourozenci jí byli odebráni z péče.

Děsivé video: Matka kopala do dítěte, protože jí vadilo, že pláče.

Video  Děsivé video: Matka kopala do malého dítěte, vadilo jí, že pláče  - YouTube
Video se připravuje ...

pistalka1974 ( 18. února 2018 15:01 )

Hnus, k tomu se ale ještě nabízí otázka: Kdo je při tom natáčel a nezakročil?! Dá se to omluvit jen v případě, že kameru/ mobil, drželo další dítě té šílené ***, které toho už mělo plné zuby a video chtělo použít jako usvědčující důkaz proti tyrance. Pokud natáčel dospělý- nechápu, že nic neudělal té svini!!!

Monika Mon ( 9. ledna 2018 19:14 )

Je tohle vůbec možné!!!!!! Až se mi roztlouklo srdce...tohle není matka, to je MRCHA, která patří do kriminálu!

jasnovidec01 ( 9. ledna 2018 18:18 )

tak jo...sv i n ě m a souhlasí

jasnovidec01 ( 9. ledna 2018 18:15 )

Každej kdo vztáhne špinavé hnáty na bezbrané dítě a ublíží mu ,useknout ruce,aby se nemohl ani nažrat a je jedno zda je dítě černé nebo bíle...a kdo s těma ***ma souhlasí ať zažije to samé ,ale od hodně silného chlapa a dlouhodobě...

berlin71 ( 9. ledna 2018 16:00 )

Je mi tyranich deti moc lito je to nespravedlive . Detstvi je nejkratsi obdobi v lidskem zivote , tak ma byt stastne .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání