Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Masakr rodiny na Ústecku provázejí otazníky: Vyvraždil rodinu zkušený kriminálník?

Autor: ČTK, dce - 
9. ledna 2018
15:42

Otřesný případ vraždy, který se odehrál v noci na pondělí na Ústecku, zůstává jedním velkým otazníkem. Policie na celou věc uvalila embargo. Tři mrtvé v chatové kolonii Český Újezd nalezli policisté v pondělí brzy ráno. Podle našich informací se jednalo o Aleše (†63) a Marii S. (†45), třetí obětí byl pravděpodobně sám pachatel. Podle jedné z verzí se má jednat o staršího muže s kriminální minulostí, další hovoří o rodinném příslušníkovi či milenci zavražděné ženy.

Policie nekomentuje ani to, zda současný pohyb policistů v širším okolí, který zaznamenala ČTK, s případem souvisí. „Po dohodě se státním zástupcem nebudeme k případu poskytovat žádné informace. V případě, že bychom měli nové informace, které bychom mohli veřejnosti poskytnout, tak je zveřejníme,“ uvedla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Tragédie se odehrála v noci na pondělí v jedné z chat. Pachatel se na pozemek chaty patrně dostal přes díru v plotě od souseda. Obětí je předseda zdejší zahrádkářské kolonie Aleš S. a jeho manželka Marie S. V době vraždy tam byly také tři děti, dvě nezletilé dívky a již dospělý syn.

Jednou z verzí, se kterou kriminalisté podle informací ČTK pracují, je, že starší muž s kriminální minulostí manžele zabil a sám se pak zastřelil. Případ ale provází řada nejasností a spekulací. Policie se odmítá vyjádřit k tomu, zda na místě byl kromě údajného vraha ještě další člověk, který následně utekl.

Server Deník.cz přišel s další možnou verzí celé události. Vrahem měl být podle nich drobný zloděj s kriminální minulostí. Kromě dvojnásobné vraždy měl zároveň znásilnit i obě nezletilé dívky. Před chatou se pak zastřelil. Nebyl ale na místě činu sám – jeho komplic mu pomáhal oběti svázat páskou, později utekl. Asi dvacetiletý syn se údajně nad ránem z pásky osvobodil a zavolal pomoc.

Podle jednoho ze sousedů měla žena navíc v minulosti milence. „Ona snad měla mít kdysi i milence. Ten jí nikdy neodpustil, že se ke svému muži vrátila,“ prozradil Deníku. I zhrzený milenec tedy mohl být vrahem!

V osadě je zhruba stovka zahrad, jen několik málo chat je obydlených trvale. Místní zahrádkáři se shodují na tom, že předseda kolonie byl klidný, oblíbený muž. „Byl milý, nevím o tom, že by měl nějaké nepřátele,“ řekl jeden z nich.

Walter12 ( 10. ledna 2018 00:00 )

Potrebujete pujcku? Vydáváme renomované úvery jednotlivcum, spolecnostem a investorum. Poskytujeme pujcky na nákup automobilu, pujcky na auta, osobní pujcky, vánocní pujcky, podnikatelské pujcky, pujcky na vzdelávání, konsolidaci dluhu, ETC pri 2% úrokových sazbách. Finance a poradenství. Žádné overení príjmu. Nepotrebujete kreditní skóre. Velmi príznivé úrokové sazby. Kontakt Walter Reagan E-mailová adresa: divineloancompanyplc@gmail.com

saphira18 ( 9. ledna 2018 19:30 )

Ty jsi neuvěřitelný hovado!!!

moiaza ( 9. ledna 2018 19:05 )

Delviare, doufám že narážíš na Havla, který udělil několik milostí vrahům, kteří za krátkou chvílí stačili povraždit další lidí a skončili tam, odkud je Havel propustil.

Agent_007 ( 9. ledna 2018 18:22 )

napsal dement zdenekk.

sporty ( 9. ledna 2018 16:49 )

í=9 let

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání