Coby snoubenka britského prince už Markle pomalu, ale jistě natrvalo přesidluje do Anglie. Spolu se svým nastávajícím tak nyní vystupuje ve společnosti a v úterý dvojice společně navštívila londýnské předměstí Brixton. Jejich cílem bylo rozhlasové studio Reprezent 107.3 FM.

Již cestou ale pár narazil na davy fanoušků, novinářů a fotografů. Ani jeden z nich nedal najevo, že by mu to bylo nepříjemné. Oba se jen usmívali, drželi se za ruce a sem tam někomu zamávali. Pozornost se upírala především na Meghan, která měla na sobě světlý kabát, černé kalhoty a černý svetřík se zvonovými rukávy.

Ten byl poměrně volný, a tak se hned všichni začali v duchu ptát, jestli pod ním náhodou neskrývá těhotenské bříško. „Meghan Markle už teď vypadá těhotná,“ napsal kdosi na Twitteru a další přitakávali. Jenže podobně hádali již v době, kdy slavný pár veřejně oznámil své zasnoubení. A dokonce i pár měsíců předtím.

Kdo se nezabýval Meghaniným údajným jiným stavem, pro změnu sháněl, kde by se dalo sehnat přesně takové oblečení, jaké měla na sobě. Zatímco předtím byl top běžně dostupný skladem, o pár hodin později už byly zásoby obchodu vyprodané. Dokonce všechny velikosti!

Podobně se kdysi zaprášilo i po dětských oblečcích malého prince George (4) či princezny Charlotte (2). Nikomu tedy nevadí, že královská svatba ještě neproběhla. Americká snoubenka prince Harryho má na módu a vkus Britů velký vliv již teď.

VIDEO: Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
75 fotografií