Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sylvii (†24) pohřbili i s nenarozenými dvojčaty: Před smrtí je stihla pojmenovat!

Autor: ljš - 
12. ledna 2018
10:20

Těšili se, jak se jejich rodina rozroste, nakonec jim ale zůstaly jen oči pro pláč! Nastávající maminka Sylvie (†24) z východního Slovenska náhle zemřela v sedmém měsíci těhotenství. Pohřbili ji i s jejím nenarozenými miminky, které ještě stačila před smrtí pojmenovat.

Blízcí krásné Sylvie jsou přesvědčeni, že lékaři její stav podcenili. "Její gynekolog nereagoval na její stížnosti, že se necítí dobře a špatně se jí dýchá. Připisoval to dvojčatům a její silnější postavě," napsala podle serveru Pluska.sk její kamarádka Katka na sociální síti.

Sylvie se ale nenechala nečinností lékaře odradit a sama si domluvila vyšetření u specialisty. Na to už ale nepřišla. V den, kdy se měla do ordinace dostavit, doma zkolabovala.

"Ráno jsem udělal snídani a najedli jsme se spolu. Chtěla, abych jí přendal věci do nové kabelky, kterou dostala k Vánocům. V tom jí vypadly věci z rukou. Ještě řekla, že je dnes nějaká nešikovná a najednou ležela na gauči. Omdlela, třásla se, těžko dýchala a modrala. Oživovali jsme ji s jejími rodiči, ale zemřela. Bylo to něco strašného," vzpomíná její partner David.

Se Sylvií se na příchod dvojčátek velmi těšil. Věděli, že čekají chlapečka a holčičku, a společně už jim vybrali jména - Nelka a Leo. Rodina je teď nechala vyrýt na společný hrob, ve kterém odpočívají se svou maminkou.

VIDEO: Viník musí platit, říká matka mrtvé těhotné ženy!

Video  Viník musí platit, říká matka mrtvé těhotné ženy!  - Redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání