Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Projde jí to? 6 důkazů, že si Meghan neláme hlavu s královským protokolem

  • 12. ledna 2018 | 06:00

    Kolikrát jste snila o tom, že se do vás zamiluje princ a budete moci žít pohádkovým životem? Takový vztah ovšem na vyvolené dívky klade dost vysoké nároky. Je tu královský protokol, který by se měl dodržovat. Meghan Markle, která si letos řekne své ano s princem Harrym, si z něho moc hlavu nedělá. Jak dlouho jí to bude procházet?

  • Otevřeně hovoří o svém vztahu s Harrym


    Autor: Vanity Fair

    Na obálce časopisu se občas někteří královští příslušníci objeví, i Kate Middleton byla na coveru britského Vogue. Vezme-li se v potaz Meghanina profese, je jasné, že se na titulních stránkách časopisů i po svatbě objevovat bude. V rozhovoru uvnitř magazínu se ovšem rozpovídala o vztahu, který má s princem Harrym, a to ještě předtím, než se oficiálně zasnoubili, což by mělo být absolutním tabu.

    Meghan Vanity Fair řekla: „Mohu vám říct, že je to vlastně jednoduché, nakonec jsme prostě jen dva lidé, kteří se milují a jsou spolu šťastní. Tajně jsme spolu chodili šest měsíců. Celou dobu jsem pracovala a jediné, co se změnilo, když se náš vztah dostal na veřejnost, je to, jak nás vnímají lidé. Já jsem se nijak nezměnila. Nikdy jsem se kvůli mužům neměnila.“

    Podívejte se na video, kde Harry a Meghan mluví o žádosti o ruku:

    Video se připravuje ...
    Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!" • VIDEO: @TheBritishMonarchy

  • Drží se s Harrym za ruce


    Meghan Markle
    Autor: instagram.com
    Podle královského protokolu by se členové královské rodiny neměli držet za ruce na veřejnosti, protože oficiálně reprezentují britskou monarchii. Meghan a Harry se ovšem nemohou jeden od druhého odtrhnout a drží se za ruce téměř všude.

  • Bude si brát Harryho o víkendu


    Princ Harry a Meghan Markle: Zveřejnili společné vánoční fotky!
    Autor: ČTK
    Královští členové, nevyjímaje prince Williama s Kate, princeznu Dianu s Charlesem nebo královnu Elizabeth s Philipem, se tradičně berou ve všední den. Princ Harry a Meghan se ovšem rozhodli mít svatbu devatenáctého května tohoto roku, a to datum připadá na sobotu.

    Podívejte se na video, kde Harry mluví o své mamince Dianě:

    Video se připravuje ...
    Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě • VIDEO: youtube/The Duke of Brittany/bpž

  • Není stejného vyznání


    Autor: Instagram.com/@meghanmarkle
    Britská královská rodina toleruje všechny víry, ale je zcela běžnou normou, že členové jsou zástupci anglikánské církve. Následníci trůnu nemohou být katolíci. Díky zákonu, který vyšel v roce 2013, to ovšem Meghan neohrozí, ten totiž povoluje nástupcům trůnu svatbu s kýmkoli nezávisle na jejich víře. Meghan údajně chodila do katolické školy.

  • Nosí celodiamantový zásnubní prsten


    Autor: ČTK
    Diamant v žádném případě není neobvyklým kamenem v zásnubním prstenu, ale královská rodina dávala vždy přednost drahým kamenům. Prsten princezny Diany, který má nyní Kate, je safírový stejně tak, jako je ten královny Elizabeth a princezny Anny. Sarah Ferguson dostala rubínový po princezně Margaret.

    Také chystáte svatbu? Vše, co potřebujete jako inspiraci, od prstýnků, přes šaty, až po dort, naleznete ZDE >>>

  • Je herečka a neustále na očích veřejnosti


    Autor: Instagram.com/@meghanmarkle
    Kate Middleton byla členkou bohaté britské rodiny, Meghan je obyčejná holka z Los Angeles. Živí ji herectví a na obrazovkách, v časopisech a novinách se objevuje neustále. To je v rámci protokolu nepřípustné.

Diskuse ke článku
.