Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hladovějící chlapec (3) žil s mrtvolami babičky (†60) a dědečka (†60). Hnily vedle něj několik dní

Autor: shp - 
15. ledna 2018
17:51

Chudák klučina. Teprve tříletý chlapeček z tchajwanského města Ťi-lung byl uvězněn několik dní s mrtvolami své babičky a dědečka (oba †60). Ty vedle něj hnily, zatímco on strádal hladem.

Podle vyšetřovatelů byl chlapec s mrtvolami svých prarodičů minimálně dva dny. Možná ale déle. Hoch byl zesláblý a vyhladovělý. Bytem se přitom rozléhal nesnesitelný zápach rozkladu.

Příčina smrti babičky a dědečka není známá. Podle předběžných údajů z vyšetřování však zemřel nejdřív chlapcův praotec, který před deseti lety podstoupil odstranění nádoru z mozku.

Policisté se domnívají, že když žena viděla, jak její choť zemřel, zpanikařila, dostala infarkt a následovala ho na onen svět. Chlapec pak nevěděl, co dělat. Usilovně plakal a volal babičku a dědečka.

Jeho nářek slyšeli sousedé, kteří zalarmovali strážce zákona. Dítě bylo po zásahu převezeno do nemocnice, kde se zotavilo z vyhladovění a vyčerpání. Šrámy na duši se ale jen tak nezahojí.

LucieLily ( 16. ledna 2018 09:31 )

majojo, radši svoje češtinářské rady zabal. Možné jsou obě varianty. není důvod, aby se zvuk nemohl šířit a zápach rozléhat...

majojo ( 15. ledna 2018 18:20 )

Slyším dunění v lebeční dutině hrdého autora. Rozléhá se stejně jako ten zápach. (Kdyby někdo tápal, tak zvuk se rozléhá. Zápach se šíří).

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání