Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rumun v Pardubicích vyhodil prý z okna Slovenku (†45): Před soudem tvrdil, že je nevinný

Rumun v Pardubicích vyhodil prý z okna ženu: Před soudem tvrdil, že je nevinný.
Rumun v Pardubicích vyhodil prý z okna ženu: Před soudem tvrdil, že je nevinný.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
15. ledna 2018
11:08

Pardubický soud v pondělí začal projednávat případ muže, který podle obžaloby loni v dubnu shodil z okna v šestém patře ubytovny v Pardubicích pětačtyřicetiletou Slovenku. Po pádu zemřela. Šestačtyřicetiletý občan Rumunska Marius Daniel I. vinu popírá.

Podle své výpovědi šel vloni 15. dubna večer do herny, kde pil alkohol, měl deset piv a dvě skleničky destilátu. V noci k němu přišel neznámý muž, který mu nabídl sex se ženou, jež byla s ním. Marius Daniel I. mu dal před nonstopem 500 korun a s ženou odešel nad ránem na ubytovnu. Tam řekl svým třem spolubydlícím, aby je nechali na pokoji samotné, čemuž muži vyhověli. Marius Daniel I. dal ženě 500 korun, šel se osprchovat, ale když se vrátil pro ručník, v pokoji už nebyla a dveře byly pootevřené. Myslel si, že odešla, a šel spát, vzbudila jej policie, která ho zadržela a odvezla k výslechu.

Státní zástupkyně uvedla, že pětačtyřicetiletá žena měla po konfliktu s Mariem Danielem I. povrchová poranění na obličeji, krku a rukou, která vznikla ještě před pádem z okna. Pardubický hotel Harmony slouží jako ubytovna pro dělníky. Žena dopadla na Bělehradskou ulici. Utrpěla vážná zranění hlavy, hrudníku a břicha, která odpovídají pádu z výšky a kterým na místě podlehla. Jednání je naplánováno do 19. ledna.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání