Mama klub Praha 1 poslouží maminkám i dětem ke strávení příjemných chvil. Mají zde možnost nejen seznámit se s druhými, vyměnit si zkušenosti nebo názory, ale rovněž si třeba společně s dětmi něco zahrát, zacvičit nebo zatancovat. Snažíme se, aby se u nás v Praze 1 měli dobře občané i občánci,“ uvedl starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký (TOP 09) .Tváří nového klubu se stala modelka Hana Mašlíková.

 . „Hledali jsme známou tvář, která by maminky mohla oslovit a zároveň byla také maminkou, což se podařilo,“ kvitovala mluvčí Prahy 1 Veronika Blažková s povděkem. 

Klub šitý na míru aktuálním potřebám

Aktivity Mama klubu Praha 1 se budou formovat podle žádostí jejích členek. Proto se nedá říci, co se v klubu bude řešit za měsíc nebo za dva. Program se vždy přizpůsobí tomu, co maminky opravdu aktuálně chtějí. „Zaznamenali jsme například zájem o výměnný bazárek dětského oblečení, rady od pediatrů, doporučení ke zdravé výživě a další. Pokusíme se tedy naplánovat i přednášky s odborníky na výživu a zdraví,“ upřesňuje mluvčí.

Setkávání se s kočárky na Kampě

Setkání maminek v Mama klubu bude pravidelně probíhat v Galerii 1 ve Štěpánské ulici č. 47. „Máme ale představu, že v jarním či letním období bychom mohli udělat setkání i venku na Kampě, kde by se dalo například cvičit s kočárky,“ uzavřela Blažková. Další setkání Mama klubu je naplánováno na 28. února v 11 hodin.