Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Spaní pod širákem, casting v metru, odhlašování dívek, čachry s mírami: Česká Miss i po skandálech bude znovu!

/
  • Česká Miss opět bude.
    16. ledna 2018 ● 10:52

    Kdo by to byl řekl? Soutěž krásy Česká Miss opět bude. I přes mnoho skandálů, které provázely poslední ročník, jenž se konal pod vedením Evy Čerešňákové (31) a Martina Ditmara (45). Co všechno musel páreček majitelů řešit?

  • 1.

    Česká miss bude!

    Vítězky České Miss 2017 v čele s Míšou Habáňovou a 2016 s Andreou Bezděkovou společně zahájily nový ročník národní soutěže krásy. Nová Česká Miss 2018 bude zvolena v červnu v Brně a získá ceny za téměř dva miliony korun, a dokonce se zúčastní i světové soutěže krásy. Snad se letošní ročník obejde bez skandálů, které soutěž provázely posledně. Česká Miss už kvůli nim totiž rozhodně není to, co bývala...


    Česká Miss pokračuje a je zahájená.
    Autor: Roman Souček / Miss Events

    Česká Miss pokračuje a je zahájená.
    Autor: Roman Souček / Miss Events
  • 2.

    Holky v metru

    Ditmar s Čerešňákovou chtěli být natolik originální, až to trochu přepískli. Casting poslední České Miss totiž probíhal v metru. V lednu. A holky se v něm procházely v plavkách. Tento počin si vysloužil opravdu velkou vlnu kritiky. „Holky za 50, všechny je mám rád... Song mýho dětství,“ narážel na polonahé dívky v MHD hudebník František Soukup na internetu.

    Video
    Video se připravuje ...

    Novinky v České Miss: Majitel nahnal polonahé holky do pražského metra! Eliška Vinterová, Jan Jedlička

  • 3.

    Z Prahy do Brna

    Původně se mělo finále České Miss konat v O2 areně v Praze. Ditmar s Čerešňákovou totiž chtěli soutěži navrátit její lesk. To se však nepovedlo. Žádná z televizí nechtěla galavečer vysílat, a tak museli majitelé upustit od svých velkolepých plánů a nakonec celou akci přemístit do Brna. Navíc se stále posouval termín jednání. Finále České Miss vždy probíhalo na jaře. Tentokrát se konalo na podzim.

    Nejkrásnější dívkou Česka 2017 se stala Michaela Habáňová ze Zlína.
    Autor: David Malík
    Nejkrásnější dívkou Česka 2017 se stala Michaela Habáňová ze Zlína. Korunku vicemiss si nasadila Iva Uchytilová a třetí skončila Tereza Vlčková.
    Autor: David Malík
    Mladé ženy se předvedly i v nejroztodivnějších kostýmech
    Autor: David Malík

  • 4.

    Odstup mentorek i finalistek

    To, kam Čerešňáková s Ditmarem, soutěž směřovali, se postupně přestalo líbit jak spolupracujícím modelkám, tak některým finalistkám. Čtyři z nich nakonec odstoupily a finále se vůbec nezúčastnily. Z mentorek odešla Simona Krainová, Aneta Vignerová nebo Nikol Švantnerová, kterou Ditmar dokonce osočil z nedostatečné vyzrálosti. 


    „Role mentorky má v rámci konceptu nového projektu České Miss určitě významnou úlohu. Jak se bohužel ukázalo, mohou ji zvládnout pouze vyzrálejší a zkušenější ženy, které v průběhu let již něco dokázaly. Velice nás mrzí, že Nikol vzhledem k její psychické a mentální nevyzrálosti tuto úlohu nezvládla, byť jsme jí dali šanci, a rozhodla se odstoupit,“ uvedl.


    Nikol Švantnerová a Kateřina Krobová
    Autor: herminapress.cz, archiv La Fabriky, J. Matýsek

    Finalistky České Miss byly na kost promrzlé.
    Autor: Martin Hykl, David Kundrát

    Simona Krainová s Evou Čerešňákovou a Martinem Ditmarem
    Autor: Martin Hykl, David Kundrát

  • 5.

    Hra s mírami finalistky

    Nakonec se však finálový večer konal, a dokonce z něj vzešla i další nositelka korunky krásy. Vyhrála jednadvacetiletá Míša Habáňová, kterou však veřejnost velmi kritizovala. Nakonec na ni také vylezlo to, že její míry byly špatně zapsané. „Míry, které jsou uvedeny na webu, nejsou současné. Přihlásila mě totiž kamarádka, která si míry vymyslela… Aktuálně mám míry 93-62-94,“ svěřila se tehdy Blesku Michaela. Za celý průběh soutěže ji tedy asi nikdo nepřeměřil, protože až do vyhlášení pracovali s mírami 100-65-80.

    Video
    Video se připravuje ...

    Nová Česká Miss 2017 Habáňová ukázala sexy křivky při focení! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz / Steve Murrell - Feed Me

  • 6.

    Kurz přežití

    Mimo to, že se holky musely producírovat v metru, což podle mnohých nemá s volbou královny krásy absolutně nic společného, musely dívky také ukázat jak tuhý mají kořínek. Místo toho, aby si třeba procvičovaly etiketu nebo se učily mluvit na kameru, snažily se ustát celkem neobvyklou výzvu majitelů – kurz přežití, na kterém spaly ve spacácích.

    Dívky měly náročný den, zasloužily si odpočinek.
    Autor: Facebook, Česká Miss/David Váňa

  • 7.

    Ditmarova nemoc

    Majitel Martin Ditmar se nezúčastnil finálového večera, což zarazilo přítomné. Po nějaké době Čerešňáková vysvětlila, co se stalo. „Zázrak. Bůh je všemohoucí a nic u něj není nemožné. Dnes jsou to přesně tři měsíce, kdy jsem Martina s velkými bolestmi vezla do nemocnice... urgentní příjem, akutní biliární zánět slinivky břišní, těžká forma s mnoha komplikacemi. Strávil více jak 2 měsíce na ARO v umělém spánku. Lékaři v čele s profesorem a primářem i jejich kompletní tým zdravotních sester odvedli úžasnou práci. Byly však momenty, kdy Martinovi moc šancí na přežití nedávali. Za jeho uzdravení se modlilo a modlí neskutečně mnoho lidí a modlitby byly vyslyšeny, DĚKUJEME. Martin všem moc děkuje za podporu, modlitby a energii, kterou jste mu posílali. I když má před sebou ještě dlouhou cestu, postupně se vrací do života, intenzivně rehabilituje a z prožitého zázraku má stejnou radost jako jeho nejbližší rodina a ošetřující lékaři,“ napsala na sociální síť.


    Ředitel České Miss skončil v nemocnici!
    Autor: D. Malík, R. Klejch

    Martin Ditmar
    Autor: Profimedia.cz

    Martin Ditmar
    Autor: Profimedia.cz

  • 8.

    Listí na pláži

    Další vlna kritiky se snesla na hlavy majitelů kvůli špatným fotografiím z pláže, které ani zdaleka nepřipomínaly profesionální snímky z minulých ročníků. Fotky jsou z mého hlediska nereprezentativní a málo hodné takové soutěže, jakou Česká Miss bývávala.... Prostředí není špatně zvolené, spíš vidím chybu ve fotografovi. Špatně zvolené pózy působí hodně lacině a na mě působí spíš jako fotky z dovolené,“ řekl profesionální fotograf Michal Skramuský, před jehož objektivem pózovaly velmi zkušené modelky

    Finalistky České Miss nafotily nové fotky.
    Autor: Česká Miss
    Finalistky České Miss nafotily nové fotky.
    Autor: Česká Miss

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy