Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ze sexy krásek sněhové královny: Erbová, Langmannová či Kristelová s Řepkou!

/
  • Ze sexy krásek sněhové královny: Erbová, Langmannová či Kristelová s Řepkou!
    16. ledna 2018 ● 12:45

    Že letos na horách není sníh? Omyl! České krásky vyrazily nejen za hranice, ale třeba i do Krkonoš či na Praděd a zjistily, že je ho tam víc než dost. A podle předpovědí má v tomto týdnu vloček ještě pořádně připadnout!

  • 1.

    Na ostří nože

    Topmodelka Karolína Kurková (33) žije s manželem Archiem Drurym a syny Noahem (2) a Tobinem (8) v USA. Za zimou ale zavítala do Evropy. Vyrazila totiž do švýcarského střediska St. Moritz, které se rozkládá na břehu jezera. Místo lyží ale nasadila na nohy brusle a užívala si obří ledovou plochu. Včera se pak narychlo otočila doma v Česku.

     

    Karolína Kurková ve švýcarském zimním středisku St. Moritz
    Autor: Instagram, Facebook, archiv

  • 2.

    Psí láska

    Zimní počasí miluje také nekorunovaná královna luxusu mezi modelkami Andrea Verešová (37). V nejnovějším luxusním modelu se vydala do Špindlerova Mlýna, kde vedle lyží ozkoušela i další zimní radovánky – třeba projížďku psím spřežením. Do pejsků plemena husky se modelka na místě zamilovala.

     

    Andrea Verešová se psím spřežením ve Špindlerově Mlýně
    Autor: Instagram, Facebook, archiv

  • 3.

    Bez Řepky ani ránu

    Hory se rozhodla navštívit také moderátorka Kateřina Kristelová (38), která v poslední době neudělá krok bez svého fotbalisty Tomáše Řepky (44). Dvojice se vydala lyžovat do Harrachova v Krkonoších. Na lyže se opravdu těšili, na svahu prý byli už hodinu po příjezdu.

    VIDEO: Kristelová je s Řepkovými dětmi jedna ruka! Jak toho docílila?

    Video
    Video se připravuje ...

    Kristelová je s Řepkovými dětmi jedna ruka! Jak toho docílila? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

    Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka na horách
    Autor: Instagram, Facebook, archiv
     

  • 4.

    Instruktorka lyžování

    Teplou bundu, pořádné sněhule a chlupatou čepici na sebe oblékla také Řepkova exmanželka. S partou přátel učí svého syna lyžovat na Pradědu. „Teplý nápoj pro rodiče. Školkový lyžák opět tak, jak má být. Super parta, druhým rokem na Pradědu,“ pochlubila se modelka Vladďka Erbová (36).

    Vlaďka Erbová na horách
    Autor: Instagram, Facebook, archiv
     

  • 5.

    Blonďatý Yetti

    Pohádkově zasněženou krajinu si nechtěla letos odepřít ani Česká Miss 2006 Renata Langmannová (30). S manželem Ondřejem Novotným (39) navštívila letovisko Merano 2000 v italských Alpách. „Ty zimní dovolený mají něco do sebe,“ rozplývá se na síti po pobytu v luxusním wellness hotelu.
     

    Renata Langmannová na horách
    Autor: Instagram, Facebook, archiv

  • 6.

    Italská horalka

    Česká vicemiss 2009 Lucie Smatanová (31) už přes dva roky randí s italským stomatologem Gabrielem. Za ním se také modelka před nedávnem rozhodla odstěhovat do Milána. Není tedy divu, že na lyže se spolu vydali do pro Čechy už dost vzdáleného zimního střediska La Thuile v údolí Aosta (nedaleko Mont Blanku). 

    Lucie Smatanová s přítelem na horách
    Autor: Instagram, Facebook, archiv

    Fotogalerie
    30 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy