Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Majitele (†61) Subway restaurací a jeho manželku (†61) svázali a zastřelili

Autor: shp - 
16. ledna 2018
22:47

Jako majiteli šesti úspěšných restaurací s licencí známé sendvičové značky Subway se mu dařilo. Měl milující ženu a zdálo se, že idylku nic nepřekazí. Bao Lama a jeho manželku Jenny (oba †61) však někdo v jejich domě v texaském Springu někdo přepadl, vykradl, spoutal a zastřelil.

Policii zalarmoval syn páru Richard. Rodiče se mu dva dny neozývali ani nezvedali jeho telefonáty. Dostal strach a rozhodl se jednat. To, co mu poté sdělila policie, ho zdrtilo. Jeho otec i matka byli chladnokrevně popraveni. Zločin přitom nevypadá jako náhodný.

Bao a Jenny Lamovi se stali terčem úkladné vraždy. Jejich dům byl celý obrácen vzhůru nohama a vykraden. „Všechno bylo porušené. Nábytek byl obrácen, šuplíky byly otevřené. Zabere nám nějaký čas, než zajistíme místo činu,“ řekl televizi KTRK šerif Ed Gonzalez.

Mám kvůli tomu nyní obavy. Nikdy nevíte, co se stane o dům dále,“ řekl jeden ze sousedů Lamových. Byznys muže, který získal cennou licenci Subway, byl evidentně trnem v oku někoho, kdo ho moc dobře znal. Jestli šlo o mafii, není v tuto chvíli jasné.

VIDEO - Případ ze Slovenska: Vražda manželského páru

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání