Mladý pár za sebou před pěti lety nechal u Detroitu dobře placená místa v korporátu a rozhodl se žít jinak. Do Karibiku přijeli s pár kufry a společnými silami vybudovali plně vybavené bydlení na prosluněné pláži v Panamě.

„Všimli jsme si, jak kolem nás dělají všichni totéž. Škola, práce, děti, zaplatit dětem školu a jít do důchodu, což je sice fajn život, ale chtěli jsme něco jiného. Rozhlíželi jsme se po něčem novém a všimli si, že v Panamě jsou skvělé zákony pro investice ze zahraničí a imigraci,“ uvedl David v rozhovoru pro DailyMail.

David a Suzanne prodali veškerý svůj majetek kromě věcí, které se jim vešly do sedmi kufrů a usadili se v Bocas del Toro, kde vybudovali plně zařízené letovisko Casa Cayuco Eco Adventure Lodge v hodnotě několika milionů dolarů.

Pár v letovisku zaměstnal i několik místních domorodců a nyní plánuje postavit něco dalšího, což bude vyžadovat jejich plnou pozornost. Právě proto se rozhodli, že svůj vypiplaný rezort přenechají jinému šťastlivci. Namísto prodeje ale uspořádali loterii, do které se může přihlásit úplně každý. Jeden lístek přitom vyjde jen na 10 dolarů (přibližně 208 Kč). 

Fotogalerie
28 fotografií