I když se dcera měla narodit až v novém roce, na svět přišla na Štědrý večer. "Bylo to dramatické. V první chvíli jsem vůbec nevěděl, co dělat, ale pak jsem se sebral a manželku odvezl do porodnice. Naštěstí naším porodníkem byl můj kamarád, který byl poradcem u mého posledního filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Takže praxi jsem měl zmáklou na jedničku, ale když jste v reálu a je to vaše žena, tak je to úplně jiné. Byl jsem u porodu. Úplně mi to změnilo pohled na život a vůbec na ženy," svěřil se Blesk.cz režisér na premiéře své ztřeštěné komedie.

"Když jsme malou přivezli domů, tak jsem ji ovázal mašlí a na chvíli položil pod vánoční  stromeček. Je to nejkrásnější dárek v mém životě, tak jsem si to vyfotil," dodal s úsměvem Filip. I když téměř nespí, protože k malé v noci střídavě s manželkou vstává, tak by si do budoucna přál ještě třetí dítě.

"Mám dvě dcery, tak bych ještě rád syna. Ale to už bychom potřebovali dům, protože do našeho bytu už bychom se nevešli," přiznává Renč, který byl před pražskou premiérou pěkně vystresovaný. "Mám vždycky obrovskou trému. Poslouchám lidi v hledišti, jak reagují," říká režisér, který má v plánu natočit dobrodružnou pohádku.

VIDEO: Filip Renč: Horáček je amatér, který nemá právo kritizovat!

Video
Video se připravuje ...

Filip Renč: Horáček je amatér, který nemá právo kritizovat! Markéta Reinischova, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií